Juvenil A – Ferriolense: Victòria en l’estrena de Lliga (2-0)

Álex Collado i Carlos Pérez han fet els únics gols del partit davant un contrincant compacte i contundent en defensa

El Juvenil A del Barça ha començat la Lliga de la Divisió d’Honor Juvenil amb una victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el CD Ferriolense A (2-0), l’equip balear acabat d'ascendir a la categoria. D’aquesta manera, l’equip de Gabri Garcia s’estrena a la Lliga amb bones sensacions i el debut en partit oficial del davanter suís Jérémy Guillemenot.

Durant la primera part el Barça ha aconseguit dominar la pilota sobretot al centre del camp, però sense crear gaires ocasions, ja que el Ferriolense ha presentat un equip molt compacte que dificultava el joc entre línies dels blaugranes. Tot i això, a mesura que anaven avançant els minuts els de Gabri Garcia han aconseguit crear perill a la porteria contrària. Així ha estat com ha arribat el primer gol de la Lliga per als culers al minut 39 per part d’Álex Collado, després de batre el porter rival amb un xut amb la cama esquerra al primer pal.

La segona part ha començat sense novetats. El Ferriolense ha seguit tancat a la seva àrea, cosa que ha obligat els blaugranes a intentar buscar el gol amb xuts des de la llarga distància i jugades d’estratègia. Malgrat tot, els de Gabri Garcia han aconseguit la tranquil·litat amb el segon gol del partit, que ha materialitzat Carlos Pérez amb molta picardia per mitjà d'una falta directa al minut 78, després d’executar un xut ras que ha passat per sota de la tanca defensiva i ha entrat ajustat a la part esquerra del porter. D’aquesta manera, el Juvenil A del Barça ha culminat el primer partit de Lliga, en què ha sumat tres punts suats davant un equip molt defensiu.

El Juvenil B guanya el Manresa C.E A (0-1)

El Juvenil B del Barça va guanyar ahir, dissabte, el Manresa C.E A per 1-0 en el segon partit de la Lliga Nacional. L’encarregat de fer l’únic gol de l’enfrontament va ser el lateral esquerre Juan Miranda Gonzalez al minut 40. Amb aquest triomf l’equip d’Enrique Álvarez es posiciona a la part alta de classificació després d’haver guanyar per 0-4 el Mercantil en la primera jornada de Lliga.