Juvenil A – Espanyol: El Barça s’emporta el derbi de juvenils (4-1)

El conjunt de Gabri Garcia segueix al capdamunt de la classificació després de remuntar un 0-1 inicial de l’Espanyol

El Juvenil A del FC Barcelona s'ha fet amb la victòria en el derbi que s'ha disputat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Gaire bé tot just començar el partit l'Espanyol ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un matiner gol de Brugué (min. 6) . El Barça li ha tocat suar de valent per posar-se dins del partit i al minut 28 de la primera part ha arribat l'equip de casa, obra de Jordi Mboula. A conseqüència d'aquest gol el conjunt de Gabri Garcia s'ha fet amb el domini de la pilota i el control de partit i poc a poc han anat arribant els gols. Deu minuts després, Lee (min. 38) ha aconseguit posar al Barça per davant al marcador i amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la segona part s'ha continuat veient el domini barcelonista i el Juvenil A ha aconseguit augmentar el marcador de manera clara i contundent. Després d'una bona jugada col·lectiva, Jordi Mboula, que ja havia aconseguit el gol de l'empat, ja fet el tercer pel Barça i el segon pel seu compte golejador al minut 58 de partit. L'encarregat de tancar la remuntada ha estat Abel al minut 64 del matx. Els nois de Gabri Garcia segueixen invictes en l'inici d'aquesta temporada i han aconseguit el ple de 6 partits 6 victòries.

Després de sumar tres punts importants davant d'un rival directe, el Barça es troba situat a la primera posició amb 5 punts de marge respecte a l'Espanyol. La victòria d'aquest dissabte fa que continuï la bona ratxa guanyadora del Juvenil A i manté als barcelonistes amb una dinàmica positiva de cara als pròxims partits.

Bona victoria del Juvenil B davant del JABAC

Els nois de Quique Álvarez s’han imposat davant del JABAC Terrassa (0-2) en un partit on el juvenil ha dominat gaire bé tot el matx. Les coses li estan funcionant bé al tècnic dins de l’equip i això fa que s’hagi aconseguit una bona dinàmica i unes bones sensacions. Una de les conseqüències és el sis de sis que porta el conjunt d’Álvarez, en què ha disputat sis partits i ha aconseguit sis victòries. En aquest darrer matx davant del JABAC ha destacat el jugador Sergio Gómez, amb el primer gol al minut 8 de partit. Durant el duel Gómez ha repartit passades als seus companys i ha mogut la pilota amb bon criteri. El Juvenil B ha finalitzat el duel 0-2 però hauria pogut marxar amb un resultat molt més ampli per les múltiples ocasions de gols que han tingut durant tot el partit. El segon gol ha estat obra de Kun, al minut 89.