Juvenil A – CD Ferriolense: Comença la reconquesta de la Lliga

Juvenil A – CD Ferriolense: Comença la reconquesta de la Lliga

12 hores (Barça TV): L’equip de Gabri Garcia engega el campionat domèstic contra els balears amb l’objectiu de recuperar el títol

Després de les proves durant la pretemporada i de configurar una nova plantilla, el Juvenil A blaugrana comença la reconquesta per la Lliga de la Divisió d’Honor aquest diumenge a les 12 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el CD Ferriolense. Es tracta d’un equip balear recent ascendit a la Divisió d’Honor, que intentarà posar les coses difícils als de Gabri Garcia, que han completat una gran pretemporada i que intentaran seguir amb les bones sensacions .

Debuts i baixes per al debut a la Lliga

Un dels al·licients del partit serà el possible debut de dues de les cares noves, les de Guillemenot i David Alfonso, que podrien jugar el seu primer partit oficial de blaugrana. Per contra, Gabri tindrà les baixes d’Alasana, pendent de solucionar uns tràmits burocràtics; de Dani Garcia, sancionat de la temporada passada amb el seu anterior equip, i de Chumi, Guerrero i Iñaki Peña per lesió.

Declaracions Gabri Garcia:

“Les pretemporades es fan llargues i el que vols és començar la competició”.

“Ells ens plantejaran un partit on suposem que es tancaran al darrere, ja que són més forts a casa seva”.

“Hem de tenir la paciència suficient per trobar el moment, però tenim poca informació, sabem que és un equip amb molts jugadors d’últim any i poca cosa més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut