Juvenil A – Bellvitge: Remuntada treballada per acabar l’any (2-1)

Els blaugranes han començat perdent, però els gols de Collado i Cucurella han donat la victòria al Juvenil A, que continua liderant la classificació amb 44 punts

El Juvenil A ha guanyat (2-1) davant la Unificació Bellvitge, novè classificat del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil. Els homes de Gabri Garcia no han acabat d’estar encertats a la primera meitat, però amb el gol de l’empat al segon temps s’han refet i han pogut remuntar l’enfrontament.

Els blaugranes no han tingut temps d’avançar línies quan al segon 35 de partit Oriol Rey ha perdut una pilota que el Bellvitge ha aprofitat per rodar fins a la porteria blaugrana, i Adrià Balboa ha avançat l’equip enviant-la al fons de la xarxa. Amb el marcador en contra els blaugranes han jugat a camp contrari, i Collado ha xutat una bola que ha sortit per la línia de fons. Al minut 14 una nova oportunitat del Bellvitge hauria pogut suposar el 0-2 si no hagués estat perquè la jugada no ha arribat a bon port. L’equip de Joaquín Illescas s’ha sentit còmode en el paper d’esperar el Barça al darrere, de contenir les embranzides blaugrana i d’aprofitar els contraatacs sense pensar-s’ho a l’hora de xutar.

Amb aquest plantejament, al minut 16 Marc San José ha protagonitzat una altra ocasió de gol després de rebre la pilota de les botes d’Adrià Felius. Quan semblava impossible trobar espai a camp contrari, el Juvenil A ha atemorit els rivals en una jugada que ha començat Àlex Collado i que ha acabat als peus d’Abel Ruiz, que ha rematat, però ha impactat en la defensa del Bellvitge. El Juvenil A ha dominat els darrers minuts de la primera part, i Guillem Jaime ha tingut una altra oportunitat clara en un batibull dins l’àrea petita del Bellvitge que ha acabat amb una doble ocasió del Barça que no ha pogut entrar dins la porteria.

Determinació i gols per tancar el partit

A la represa el Barça s’ha mostrat contundent, i al minut 54 Collado ha provat un xut des de fora de l’àrea que ha sortit per la línia de fons. Després d’avançar les línies blaugrana, al minut 57 Alasana ha vist l’arribada de Collado, el qual ha assistit i ha controlat amb la cama dreta per xutar i marcar el gol de l’empat. L’1-1 al marcador ha donat energia al Barça, que al minut 59 ha estat a punt de sumar la segona diana arran d’un xut suau d’Abel Ruiz, que ha col·locat la pilota molt a prop del pal esquerre de la porteria del Bellvitge.

La intensitat dels blaugranes els ha acabat donant el que han estat buscant durant la segona part: l’avantatge al marcador. Al minut 74 Alasana ha passat la pilota a Cucurella, que ha rematat de cap i ha posat per davant el seu equip. Tot i que al darrer minut el Juvenil A ha tingut una nova ocasió, Lluís Martorell ha aturat la canonada potent d’Alasana per deixar el marcador amb el triomf blaugrana per 2-1.

Amb aquesta victòria, el Juvenil A s’acomiada de la competició fins passades les festes. Els blaugranes continuen liderant el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 44 punts, i el dia 8 de gener jugaran a domicili davant el Manacor.