Juvenil A – Atlètic Balears: Victòria a la segona meitat (3-0)

Els blaugrana han aconseguit un triomf que els acosta una mica més cap al títol de Lliga

El Juvenil A ha guanyat (3-0) a un dels equips de la zona baixa de la classificació, l’Atlètic Balears, gràcies a una segona meitat en què Abel Ruiz ha obert la llauna, Mboula ha fet el segon i Jeremy Guillemenot ha tancat el marcador. Els nois de Gabri Garcia han dominat durant tota la primera meitat i han tingut ocasions per fer el primer, però l’encontre ha arribat al descans sense gols per cap de les dues bandes. En canvi, als vuit minuts de la segona part, Abel ha estrenat ja el marcador (1-0), amb un cop de cap. El Barça no ha pogut sentenciar el partit fins al temps afegit, quan els blaugranes han aconseguit fer dos gols més, obra d'Mboula, primer, i Guillemenot, després.

Amb aquesta victòria, el Juvenil A s’acosta una mica més al títol , ja que queden només vuit jornades per finalitzar el campionat i l’avantatge respecte al segon classificat, l’Espanyol, és de dotze punts. El proper partit del conjunt de Gabri Garcia és al camp del San Francisco, vuitè classificat.