Gabri Garcia: “Em quedo amb la imatge i la implicació de l’equip”

Gabri Garcia: “Em quedo amb la imatge i la implicació de l’equip”

El tècnic blaugrana va elogiar els seus jugadors després de classificar-se per als quarts de la UEFA Youth League, i va afirmar que l’equip va demostrar “maduresa i confiança”

El Juvenil A del Barça va golejar aquest dimecres el Borussia Dortmund (4-1) al Miniestadi per accedir als quarts de final de la UEFA Youth League, i en acabar el matx Gabri Garcia es va mostrar molt satisfet amb l’actuació de l’equip. “Em quedo amb la classificació, però, sobretot, amb la imatge de l’equip i la seva implicació”, va destacar en zona mixta. Els blaugranes van rebre un gol matiner, però van saber reaccionar d’una manera contundent. “No entrava en els nostres plans el gol en contra, però l’equip ha demostrat maduresa”, va explicar.

Sobre el plantejament que va fer el Juvenil A davant del conjunt alemany, el tècnic va explicar: "Ens vam trobar el partit que esperàvem”. “Volíem tenir Dani Morer per dins i deixar la banda per a Mboula; jugant amb espai és molt perillós”, comentava. I és que l’extrem culer va ser un dels grans protagonistes del matx en signar el 4-1 amb un gol espectacular.

Oriol Busquets i Dani Morer també van atendre els mitjans a la zona mixta en acabar el partit, i tots dos van coincidir a destacar la reacció de l’equip davant del gol matiner en contra. “Sabíem que aquests equips castiguen qualsevol error, però hem estat bé i a la segona part ens hem trobat còmodes”, explicava Busquets. El capità Dani Morer, per la seva banda, va remarcar la paciència de l’equip per capgirar el marcador: “El joc del Barça es caracteritza per no precipitar-se, i això hem fet”.

Als quarts, tots al Mini

Els quarts de final de la UEFA Youth League també es jugaran al Miniestadi, en aquest cas contra el Porto. De cara a aquest partit, que es disputarà el 7 o el 9 de març, Gabri, Busquets i Morer van coincidir a demanar el suport del públic. “Hem de ser nosaltres, amb aquest tipus de partits, els qui engresquem la gent a venir al Mini. La resposta als vuitens ha estat molt bona, i hem d’animar la gent perquè torni”, va dir el tècnic blaugrana després que 1.660 espectadors assistissin a veure la golejada contra el Dortmund.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut