Gabri Garcia: “El títol és merescut”

Gabri Garcia: “El títol és merescut”

L’entrenador del Juvenil A ha afirmat que “sense que hagi impediment extra esportiu, continuem sent el millor equip del món”, en relació a la sanció per la FIFA

El Juvenil A s’ha proclamat campió del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil a falta de dues jornades per acabar el campionat. El gol de David Alfonso al minut 37 ha estat suficient per aconseguir un empat i conquerir la merescuda glòria dos anys després. Gabri Garcia, que guanya la Lliga en la seva segona temporada com a tècnic culer, ha assegurat: “El títol és merescut. Hem patit els últims dos anys i s’ha demostrat que sense que hagi impediment extra esportiu continuem sent el millor equip del món”, en relació a la sanció per la FIFA. “Hem fet bé la feina i un club com el nostre sempre ha d’estar guanyant i lluitant pels títols”, ha afegit.

L’entrenador del Juvenil A, s’ha mostrat visiblement satisfet pel títol conquerit: “Guanyar la Lliga et dóna l’opció de jugar la Copa de Campions i la Copa del Rei, així podrem competir contra els millors equips d’Espanya”. Tot i això, ha remarcat: “No ha estat gens fàcil, ja que el Grup 3 de la Divisió d’Honor cada vegada és més complicat i és un dels grups més forts que hi ha”. A més, ha recordat la bona trajectòria durant tota la temporada: “Hem estat líders des de la jornada 2, és un gran treball haver estat  liderant la classificació durant 27 jornades”.

Garcia ha volgut felicitar l’equip, ja que “s’ha sobreposat a les baixes de jugadors que han tingut molts minuts, i això vol dir que tenim jugadors de nivell”. Tanmateix, ha insistit en l’esforç per intentar “que tots els jugadors es sentissin importants”, i ha reconegut que “els partits restants seran un bon premi pels jugadors que no han participat tant”. Finalment, ha volgut tenir un record pels jugadors que hi van ser la temporada passada: “M’he recordat dels que van estar aquí l’any passat, vam sofrir però gràcies al seu treball aquest any hem pogut canviar això”.

D’altra banda, el capità Eric Montes també ha expressat la seva felicitat després d’aconseguir aquest títol: “Tenim moltes ganes de celebrar-ho. L’equip és una pinya i gràcies a això hem pogut guanyar la Lliga”. Ha destacat que encara queden reptes per assolir: “Ara ve la Copa del Rei, la Copa de Campions i la Champions, això segueix”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut