Manchester City - Juvenil A: Victòria i classificació impecable (0-2)

Amb gols de Mboula i Cucurella a la primera part, els blaugranes tornen a superar el conjunt citizen i s’asseguren el liderat de grup i l’accés als vuitens de la Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona ha aconseguit el bitllet directe per als vuitens de final de la UEFA Youth League. Una classificació impecable que s’ha certificat amb una victòria de prestigi a domicili contra el Manchester City. Amb els 12 punts possibles, els de Gabri Garcia són matemàticament primers del grup C, i s’asseguren la presència a la següent fase de la competició europea. Amb gols de Mboula i Cucurella a la primera part, els culers s’han imposat davant d’un bon Manchester City. A la segona part han resistit els atacs locals, i han acabat sumant tres punts definitius.

Les primeres ocasions han estat a la porteria defensada per Sergi Puig, però el Barça s’ha desfet ràpid de la pressió local i ha passat a portar el timó. Així, Mboula ha donat un primer avís a la porteria citizen abans d’aconseguir inaugurar el marcador. Carles Pérez ha fet una bona jugada per la banda i l’ha penjat a l’àrea per a la rematada de cap d'Mboula. El 0-1 ha obert encara més el partit, ja que el Manchester City necessitava sumar per impedir la classificació blaugrana. Brahim ha comptat amb dues ocasions consecutives, i Diallo ho ha provat amb un xut llunyà que ha fregat el pal. El Barça, però, no s’arronsava, i Collado ha respost amb un xut ras que ha blocat el porter.

Resistència i classificació

Semblava que l’avantatge blaugrana al descans seria el mínim, però hi ha hagut temps perquè Cucurella l’ampliés. El lateral culer ha recollit una pilota a la frontal, s’ha perfilat amb la cama menys bona i ha enviat un xut ajustat que s’ha convertit en el 0-2. Era la millor manera d’anar als vestidors per als de Gabri Garcia.

Al segon temps els citizen han sortit en busca del gol que els fiqués en el partit. Sancho ho ha provat amb una bona jugada personal, i Fernandes s’ha trobat després amb la bona intervenció de Sergi Puig. El matx s’ha equilibrat, i el Barça ha mirat de gestionar l’avantatge. Amb ocasions a totes dues àrees, el marcador es mantenia en un 0-2 que donava certa tranquil·litat als de Gabri. L’entrada de Nmecha ha revolucionat l’atac local per al tram final. El davanter citizen ha enviat un xut al pal al minut 85, i l’àrbitre li ha anul·lat un gol al 87 per fora de joc.

El Barça s’ha resistit a la perfecció al tram final del duel, i ha acabat sumant una victòria de prestigi a domicili que li ha donat la classificació matemàtica per als vuitens de final amb dos partits encara per disputar-se.