Juvenil A – Girona FC: El travesser evita la victòria blaugrana (0-1)

Juvenil A – Girona FC: El travesser evita la victòria blaugrana (0-1)

Els nois de Gabri García continuen liderant la classificació tot i encaixar una derrota –la segona a la Lliga– per un gol en temps de descompte

L’excel·lent trajectòria del Juvenil A en Lliga s’ha vist truncada per una derrota contra el Girona per culpa d’un gol en temps de descompte. Tot i encaixar la primera derrota a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els blaugranes continuen liderant la classificació de la Divisió d’Honor Juvenil. El domini ha estat del conjunt de Gabri Garcia, però dos xuts de Monchu al travesser han evitat el triomf.

El Juvenil A ha sabut trobar solucions a tots els problemes que li ha plantejat el Girona gràcies al seu bon posicionament tàctic; només ha faltat el gol. Els blaugranes han tingut paciència per anar madurant el partit a base de combinacions col·lectives, ja que el rival ha exigit que els culers explotessin la seva qualitat per superar la pressió en la sortida de la pilota. A més, la línia defensiva ha hagut de buscar un joc més vertical i, gràcies a les passades directes, els barcelonistes han pogut trencar la línia de pressió gironina i crear perill a la porteria defensada per Alberto Román.

Els primers minuts de joc han estat marcats per la intensitat dels homes de Gabri García. Els jugadors culers han pres la iniciativa per buscar el gol. Jordi Mboula, per banda dreta, ha estat el principal perill, buscant la diagonal per conduir cap al balcó de l’àrea o guanyant la línia de fons per poder decidir entre assistir o culminar la jugada.

Mala sort de cara a gol

La primera ocasió de perill ha arribat mitjançant les botes de Lee, però una bona sortida del porter rival ha dificultat que pogués definir amb comoditat. La mala sort ha evitat que Monchu avancés els blaugranes en dues jugades calcades. El travesser s’ha interposat en dos xuts del migcampista que no han pogut acabar al fons de la xarxa. El primer ha estat a l’interior de l’àrea petita, mentre que el segon ha vingut precedit per una recuperació d’Mboula que, després d’internar-se per línia de fons, ha assistit a Monchu. Aquest cop el pal també ha evitat el gol.

El propietari de la segona meitat ha estat de nou el Barça. El Girona s’ha limitat a aguantar el resultat, mentre que els blaugranes han avançat línies per intentar desequilibrar la balança. Els visitants han resistit les envestides culers, esperant aprofitar algun error dels locals per crear perill a la porteria de Peña. Finalment, els gironins han marcat al minut 93 sense deixar temps per a la reacció.

El Barça continua liderant la classificació amb un bon avantatge respecte del segon classificat. El pròxim compromís del Juvenil A serà dimecres, dia 22, davant el Borussia Dortmund, als vuitens de final de la UEFA Youth League. Pel que fa al campionat domèstic, els culers viatjaran a les illes Balears per enfrontar-se al RCD Mallorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut