CD Manacor – Juvenil A: Victòria a domicili per començar l’any (0-2)

Dos gols de Carles Pérez, el primer just abans del descans i el segon de penal en el tram final, han sentenciat un triomf que manté els blaugranes líders sòlids

El Juvenil A ha començat l’any de la mateixa manera amb què el va acabar: guanyant. Després de finalitzar el 2016 superant l’Unificació Bellvitge (2-1), els nois de Gabri Garcia han aconseguit un nou triomf per inaugurar el 2017, aquesta vegada com a visitants. A Manacor, els blaugranes s’han endut els tres punts gràcies a dos gols de Carles Pérez.

Els blaugranes no han perdut pistonada des del darrer partit i les vacances de Nadal només han significat un punt i a part per a ells. El Juvenil A ha començat el matx jugant al joc que domina, buscant el gol i avançant de mica en mica les línies per acostar-se a l’àrea contrària i culminar. Tot i això, el Manacor no li ha posat les coses fàcils i el gol ha trigat a arribar. Al minut 45, just abans del descans, Carles Pérez ha obert la llauna gràcies a l’assistència de Fati, que ha debutat amb l’equip. La diana ha permès afrontar la segona meitat amb un avantatge mínim (0-1).

El gol a favor ha estat el punt d’inflexió que necessitaven els nois de Gabri Garcia, que han sortit a la represa amb fam de gol. La defensa blaugrana ha evitat que els locals s’acostessin més del compte i xutessin entre els tres pals i, alhora, ha continuat treballant ofensivament. Al minut 76 l’àrbitre ha xiulat un penal favorable al Barça i Carles Pérez l’ha transformat per sentenciar el triomf amb un doblet. Tot i que els manacorins no s’han donat per vençuts, no han pogut evitar la victòria blaugrana per 0-2.

Malgrat el triomf, els de Gabri Garcia se’n van amb una nota negativa del camp del Manacor, i és la lesió de Guillem Jaime. El jugador blaugrana s’ha trencat el radi i ha estat atès a l’hospital. Amb aquest triomf el Juvenil A continua liderant fermament el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 47 punts, i la propera jornada s’enfrontarà al Sant Andreu, novè classificat de la competició, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.