Juvenil A - Mallorca: Al líder se li escapen els dos primers punts (2-2)

Els homes de Gabri Garcia han dominat el partit i han obert la llauna, però el Mallorca ha dificultat els atacs blaugrana amb una defensa tancada al darrere

El Juvenil A del FC Barcelona sabia que el Mallorca, tercer classificat a la Divisió d’Honor, era un rival complicat, però ho ha pogut comprovar de primera mà en un partit amb alts i baixos. Malgrat haver empatat (2-2) i haver trencat la ratxa de victòries consecutives, els blaugranes segueixen liderant la competició.

Des de l’inici els mallorquins han fet un plantejament defensiu que ha dificultat el joc del Barça. Cap dels dos conjunts ha generat ocasions clares de gol durant els primers trenta minuts, tot i que els homes de Gabri Garcia han sabut llegir el joc millor que els mallorquins i han pogut acostar-se a l’àrea contrària. Els blaugranes han dominat la possessió, però no ha estat fins al minut 33 que el Mallorca ha començat a patir després d’un xut llunyà de Collado que ha acabat a les mans del porter mallorquí.

Aquesta acció ha donat ales al Barça, que durant els últims 15 minuts de partit ha pressionat en atac. Arran de la intensitat ofensiva, Carles Pérez ha estat a punt de marcar després d’un un contra un que Pocoví ha acabat traient sota pals en la definició. Un minut després Pérez ho ha tornat a intentar, i quan la pilota s’ha quedat morta enmig de l’àrea Lee l’ha recollit per marcar el primer gol de l’enfrontament.

A la represa, els blaugranes han mantingut la intensitat dels darrers minuts de la primera part i han intentat penetrar la defensa mallorquina augmentant la rapidesa en la construcció de les jugades ofensives. Les ocasions més clares de gol les han protagonitzat Alasana, que ha xutat amb l’esquerra però no ha pogut culminar, i Lee, que ha intentat col·locar la bola al segon pal sense èxit. Tot i que el Barça ha continuat dominant la possessió, Alberto Fernández ha marcat el gol de l’empat després de rebre la pilota i engaltar-la amb la dreta. La diana ha donat ales als homes de Santi Miralles, que sis minuts després han capgirat el partit amb el segon gol del Mallorca de la mà de Gerardo Bonet.

Al minut 79 Àlex Collado ha signat l’empat, i el Barça ha tornat a generar ocasions de gol perilloses. Carles Pérez ha provat sort després de xutar una pilota que li ha arribat de primeres arran d’un córner, però pocs minuts després Navalón ha tingut el gol mallorquí molt a prop després d’un xut creuat que s’ha perdut a la dreta de la porteria d’Iñaki. Els dos conjunts han lluitat per aconseguir el gol de la victòria, però el xiulet final ha sentenciat el 2-2.

El Barça lidera grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 28 punts, i la setmana vinent jugarà a domicili amb el Saragossa