Gabri: “Volem continuar amb el ple de victòries a la Youth League”

Gabri: “Volem continuar amb el ple de victòries a la Youth League”

El tècnic de Sallent ha donat la llista de convocats abans de viatjar a Glasgow aquest dimarts al matí

El Juvenil A posa rumb cap a Glasgow aquest dimarts juntament amb el primer equip de Luis Enrique, on s'entrenarà a la tarda a l’estadi Cappiellow Park, el mateix on jugarà dimecres a partir de les 15 hores (hora espanyola). Aquest dilluns, abans de l’entrenament, Gabri ha atès la premsa per compartir les impressions abans de la penúltima jornada de la Youth League.

Declaracions Gabri Garcia:

“Crec que les expectatives són bones, sense anar de favorits, però els resultats han estatt bons. De moment no hi donem aquesta importància. Crec que una vegada passada aquesta fase és una competició molt complicada perquè és a partit únic i depèn d'on et toca, les circumstàncies, el país on vas... hi ha molts factors que la fan difícil”.

“Contents pel ple de victòries. L’objectiu que tenim és acabar-lo amb ple, aquest seria el gran objectiu”.

“El Celtic és un equip que, tot i que pensem que té un joc molt directe, intenta associar-se bastant, té individualment dos o tres jugadors molt ràpids i potents. Ens plantejaran dificultats, amb una pressió alta jugant a casa i jugant-se la classificació”.

18 convocats i viatge a Escòcia

L’equip viatja aquest dimarts al matí cap a Escòcia conjuntament amb el primer equip i s'entrenarà a l’estadi del partit a la tarda (18 hores). Per a aquest duel Gabri ha convocat els 18 jugadors següents: Abel Ruiz, Alasana, Collado, Dani García, David, Montes, Guillem, Jang, Iñaki, Guillemenot, Mboula, Tur, Josep, Chumi, Busquets, Mingueza, Monchu i Martí Vilà, del Juvenil B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut