Gabri Garcia: “Veient el Celtic he trobat un equip físic però amb qualitat i creativitat individual”

Gabri Garcia: “Veient el Celtic he trobat un equip físic però amb qualitat i creativitat individual”

El tècnic de Sallent sap de la importància de començar la Youth League amb una victòria

El Juvenil A està preparat per arrencar una nova edició de la UEFA Youth League, la quarta. Amb el record de la primera, on es va aconseguir el títol, els de Gabri juguen aquest dimarts (16h / Beinsports) al Miniestadi. El tècnic Gabri Garcia ha parlat amb Barça TV sobre les sensacions abans del partit:

Declaracions Gabri Garcia:

“Estem il·lusionats per començar aquesta competició, amb confiança després dels resultats a la Lliga, i amb moltes ganes”.

“El camí de la pretemporada es fa llarg, començar la Lliga… i tenim ganes de començar aquesta competició i per fi demà ha arribat el moment”.

“El Celtic és un equip que jugarà amb jugadors del 97, per tant, un equip que ja d’inici mostra el seu aspecte físic, la seva idea de joc. Però a part d’això, ja els he dit als jugadors, que he trobat un equip amb qualitat i creativitat individual, a part de l’aspecte físic que per suposat ja ho comptem”.

“És un bon principi de temporada per començar a conèixer al Juvenil A, crec que el partit té molts ingredients per intentar que la gent vingui a veure’ns. Suposo que d’escocesos en vindran uns quants i potser s’apropen una mica abans al Mini i espero que la resposta nostra sigui que els nostres s’animin a venir al Mini”.

20 jugadors convocats

L’equip està citat a les 14.30 hores al Miniestadi i presenta la següent llista de convocats: Josep, Puig, Adrià Rojas, Montes, Mingueza, Cucurella, Rey, Busquets, Pérez, Monchu, Guillemenot, Collado, Lee, Guillem, Dani García, Jang, David Alfonso, Tur, Mboula i Morer. Gabri no podrà comptar amb Chumi, Iñaki Peña i Guerrero, lesionats, ni amb Alasana, pendent de resoldre tràmits burocràtics. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut