Gabri sobre el derbi contra l’Espanyol: “Serà molt complicat i té molts al·licients”

Gabri sobre el derbi contra l’Espanyol: “Serà molt complicat i té molts al·licients”

L’entrenador del Juvenil A blaugrana ha atès la premsa abans del partit de diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Aquest diumenge el Barça juvenil pot donar un cop d’autoritat per emportar-se el títol de la Divisió d’Honor juvenil si aconsegueix la victòria al derbi contra l’Espanyol. Ara mateix, la diferència és de nou punts respecte dels blanc-i-blaus, que són segons, i en cas de victòria o empat els blaugranes podrien veure més a prop el somni de guanyar la Lliga. Aquest dijous el tècnic de Sallent, Gabri Garcia, ha atès els mitjans com a prèvia del partit:

Declaracions de Gabri Garcia:

“En tenim moltes ganes, som conscients de la importància que té aquest partit, pel que representa en l'aspecte competitiu i, sobretot, per la situació que té per a nosaltres i en què podríem estar després del partit”.

“L’Espanyol ens ho complicarà segur. Aquí al final va ser un resultat que sembla còmode, però vam haver de remuntar el partit. Vam aconseguir fer un bon partit i emportar-nos els tres punts.”

“Segur que sortiran des del principi amb una pressió molt alta perquè tinguem errors. Ens esperem un partit molt competitiu. Un Barça – Espanyol sempre és diferent. Hi ha molta igualtat”.

“Pels jugadors, pels entrenadors, els que hem estat aquí temps, sabem que és un partit amb alguna cosa més. Crec que fa uns anys que no guanyem allà i, a part del resultat, del partit, del que representaria aconseguir la victòria i del rival, hi ha l’al·licient d’aconseguir guanyar allà. Tenim moltes ganes de trencar els mals resultats dels últims anys. És una cosa més per estar ben preparats i ben motivats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut