Sant Andreu-Juvenil A: Empat sense gols al Narcís Sala (0-0)

Els jugadors de Gabri sumen un punt en la seva visita al camp del Sant Andreu en un partit en què els dos conjunts es podrien haver endut el triomf El Juvenil B, per la seva banda, venç a domicili al Prat

El Juvenil A del FC Barcelona ha empatat en la seva visita al camp del Sant Andreu (0-0) corresponent a la jornada 15 de la Divisió d’Honor. En un partit igualat i en el que els dos conjunts han disposat d’ocasions de gol per avançar-se en el marcador, el marcador no s’ha mogut i tots dos equips s’han repartit els punts.

Una de les grans ocasions blaugrana ha tingut lloc en una internada de Tur, que ha cedit la pilota enrere per Blanco, però el xut de l’atacant ha sortit fora per ben poc. Els andreuencs han respòs ràpidament amb un xut de Juanan des de la frontal, i un altre d’Armengol que Andreu ha refusat sense problemes.

Amb el control de la pilota per part del Barça, la segona meitat ha seguit la mateixa tònica que la primera, i tot i algun contraatac i algun xut de falta, el Juvenil A no ha aconseguit perforar la porteria local. Als darrers instants del partit el Sant Andreu ha enviat un xut al pal, però el marcador no s’ha mogut i els blaugrana s’han endut un punt de la seva visita al Narcís Sala. Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Gabri se situa quart amb 27 punts, a onze del líder, el Mallorca.

Victòria a domicili del Juvenil B

El Juvenil B ha aconseguit una treballada victòria a domicili davant el Prat (0-1) gràcies a un solitari gol en pròpia porta del conjunt local. Als blaugrana els hi ha costat superar un Prat ben plantat i que ha concedit pocs espais. A la mitja part s'ha arribat sense gols, amb els locals esperant i el Barça buscant, sense sort, avançar-se al marcador.

A la segona part els de Quique Álvarez han seguit buscant el gol amb insistencia, però el Prat ha continuat dificultant el joc blaugrana acumulant molts jugadors a camp propi. L'anhelat tant ha arribat en el minut 60, quan el defensa rival Iván Buscuñana ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria després de desviar un centre lateral.

Els locals han intentat la reacció en els últims deu minuts avançant la línia defensiva i donant entrada a jugadors d'atac. Però el Barça no ha patit en excés fins que l'àrbitre ha decretat el final del partit. Amb aquest resultat el Juvenil B es situa tercer amb 29 punts en 14 partits, quatre per sota de la Damm i a sis del Cornellà, ambdós amb un partit més.