RCD Mallorca - Juvenil A: Empat a casa del tercer classificat (1-1)

RCD Mallorca - Juvenil A: Empat a casa del tercer classificat (1-1)

El Barça s’ha avançat abans del descans amb una diana de Carles Pérez, però els balears han igualat el matx en una acció de Rodado

El Juvenil A no ha pogut passar de l’empat davant el Mallorca al Municipal de Son Bibiloni. Els balears han igualat el gol que ha fet el blaugrana Carles Pérez poc abans del descans, i ambdós equips s’han hagut de repartir els punts. Amb aquest empat, els joves jugadors de Gabri encadenen quatre partits sense perdre.

S’enfrontaven dos conjunts de la part alta de la classificació, i la igualtat entre el tercer i el quart classificat del grup II de la Divisió d’Honor Juvenil també s’ha vist reflectida al marcador final. Un gol de Carles Pérez al minut 41 ha posat el conjunt blaugrana en posició d’avantatge davant d’un rival que buscava no despenjar-se de la lluita per les posicions d’accés a la Copa del Rei.

Després del descans, els de Gabri han intentat mantenir l’avantatge, però una acció de Rodado, que ha substituït Reni, ha igualat el matx després de batre Andreu al minut 69. En un partit que ha tingut el vent com a protagonista, els futbolistes de Gabri han mostrat intensitat i voluntat per aconseguir els tres punts, però la victòria no ha estat possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut