fcb.portal.reset.password

Gabri, donant indicacions des de la banqueta del Mini, en un partit de Youth League / ARXIU FCB

Seguir amb la bona línia de joc i resultats dels últims partits. Aquest és el principal objectiu del Juvenil A del Barça abans de viure el primer derbi de la temporada contra l’Espanyol (16 hores) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Concentració màxima abans del partit

L’entrenador blaugrana, Gabri García, va atendre Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte: “Es nota que ve el derbi, i per mi personalment també, ja que és el primer com a entrenador i tens una sensació diferent”. “Als jugadors també es veu una concentració diferent, que hauria de ser sempre igual, però és inevitable que en aquests partits hi hagi quelcom més d’intensitat”, afirmava el tècnic de Sallent. Per acabar, Gabri descrivia així el moment dels dos equips: “Crec que arribem bé, en un bon moment, després d’aquells dos partits perduts, l’equip va reaccionar ràpid i des de llavors hem encadenat, tant a Europa com a la Lliga, tot victòries”.

Content pels minuts amb el B d’Aleñá, Carbonell i Pérez

Gabri García també va parlar de la participació de tres dels seus jugadors a les semifinals de la Copa Catalunya amb el Barça B contra el Girona, on els de Gerard López es van imposar per 1 a 0 amb gol del mateix Carbonell: “Nosaltres, a part de formar jugadors, estem perquè vagin cremant etapes i ells han tingut la possibilitat de poder jugar amb el Barça B, un partit contra el Girona, un bon equip, el Carbonell va marcar i jo molt content. És una satisfacció per a l’entrenador veure com els jugadors van progressant i van passant aquestes etapes”.


FCB Masia (Juvenil A): Gabri, prèvia RCD... por fcbarcelona
Tornar a dalt