Lleida Esportiu – Juvenil A: Segona derrota consecutiva (3-0)

Lleida Esportiu – Juvenil A: Segona derrota consecutiva (3-0)

El Barça encaixa una contundent derrota davant el Lleida, la segona consecutiva en Lliga

Derrota clara del Juvenil A, que no ha pogut refer-se de l’última ensopegada davant el Mallorca, al camp del Lleida. Una jornada més els jugadors de Gabri encaixaven un gol en contra als primers minuts que condicionava la resta del partit. L’efectivitat dels lleidatans de cara a porteria ha resultat clau, tot i que els blaugranes han disposat de diverses ocasions de gol.

Al minut dos els lleidatans s’avançaven en una jugada en què el local Joanet rebia la pilota i enviava un fort xut creuat directe a l'escaire. Els blaugranes s’han intentat refer i al minut 12 generaven perill mitjançant un fort xut de Matías que salvava el porter local i un rebot xut de Carbonell que el porter lleidatà rebutjava al travesser.

En una falta directa dels locals, Iñaki rebutjava la pilota, i Alís posava la cama al rebot per situar el 2-0 al marcador. Els blaugranes no es rendien i quatre minuts després Cucurella disposava d’un mà a mà amb el porter que els lleidatans salvaven amb una gran intervenció. Els jugadors de Gabri cercaven un gol que els posés de nou en el partit i generaven diverses ocasions, com la d’Aleñá, que marxava per sobre de la porteria després d’un xut des de l’àrea petita. Malgrat els intents, es marxava al descans amb 2 a 0 en contra.

A la represa els locals han sortit amb ganes de tancar definitivament el partit, i així ho han fet amb un xut ras d’Eloi ajustat al pal al minut 52 després d’una passada entre línies i de desbordar a la frontal.

A partir d’aquí, els dos conjunts han introduït nombrosos canvis, i hi hauria encara ocasions de gol per als dos bàndols. Tot i això, el marcador no ha variat. Ara els jugadors de Gabri viatjaran a Bielorússia per enfrontar-se dimarts al FC BATE Borisov en el partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League (16 hores).

Victòria treballada del Juvenil B

Per la seva banda, el Juvenil B ha guanyat la Unificació Bellvitge (2-1) amb un gol al temps afegit. Els visitants, un conjunt molt ben col·locat en defensa que no ha concedit gaires espais, s’han avançat en el marcador als darrers segons de la primera meitat. Un refús del porter Sergi Puig en una falta picada pels visitants ha estat aprofitada per la Unificació Bellvitge per avançar-se en el marcador amb un gol psicològic.

A la represa, però, els jugadors de Quique Álvarez han disposat de les millors ocasions, fins i tot amb dues pilotes al pal. Al minut 69 Monchu ha marcat l’empat amb una rematada de cap després d’aprofitar un refús del porter visitant. I ja al temps afegit una gran centrada de Guillem Jaime ha permès a Mboula rematar de cap per situar el definitiu 2-1. Amb aquesta victòria els blaugranes es mantenen segons a la classificació, a un punt de la Damm.

Les fotos del partit del Juvenil B, aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut