L’Anderlecht belga serà finalment el rival als quarts de final de la Youth League

L’Anderlecht belga serà finalment el rival als quarts de final de la Youth League

La UEFA ha comunicat aquest dilluns la decisió d’excloure el Dinamo de Zagreb per alineació indeguda al partit vuitens contra els belgues El Barça tornarà a visitar Brussel·les després de l’eliminació europea de la temporada passada

El Juvenil A de Gabri Garcia es veurà les cares amb el RSC Anderlecht belga als quarts de final de la UEFA Youth League (18 hores / UEFA.tv) en una eliminatòria a partit únic. El partit es jugarà a l’estadi Van Roy, situat a la localitat de Denderleeuw, als afores de Brussel·les. En un primer moment els blaugranes s’havien d’enfrontar al GNK Dinamo, que va superar l’Anderlecht (0-2) als vuitens de final. No obstant això, la UEFA ha comunicat aquest dilluns la decisió d’excloure els croats per alineació indeguda de Matija Fintic, que estava sancionat.

L’Anderlecht, botxí blaugrana la temporada passada

Amb aquest aparellament es repeteix l’eliminatòria europea de la temporada passada a la Youth League, amb la diferència que aquest cop serà als quarts enlloc dels vuitens. Llavors, els belgues van aconseguir eliminar el Juvenil blaugrana (1-0) tot i el bon partit i les múltiples ocasions dels nois entrenats per Garcia Pimienta. Per arribar fins aquí, el RSC Anderlecht, campió de la Lliga Belga, ha passat quatre eliminatòries, a més dels vuitens contra el GNK Dinamo. L’SK Brann (1-1 i 5-0), el Servette (1-2 i 2-2) i l'Arsenal (2-0) han estat les seves víctimes. Ara els nois de Gabri tenen l’oportunitat de venjar-se i aconseguir el passi per a la final four de Nyon eliminant el seu últim botxí europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut