La sub-17 espanyola empata amb Sèrbia (1-1) amb gol d’Abel Ruiz

El combinat dirigit per Santi Denia se situa líder de grup amb quatre punts amb una victòria i un empat i es jugarà el passi dijous contra Itàlia

La selecció espanyola sub-17 segueix caminant amb bon peu per l’Europeu de l’Azerbaidjan després d’empatar aquest dilluns contra Sèrbia (1-1) amb un gol del blaugrana Abel Ruiz. Els de Santi Denia s’han avançat al minut 4 de partit gràcies a una assistència del també blaugrana Jordi Mboula que ha rematat Abel Ruiz al fons de la xarxa per sumar el seu segon gol al campionat en dos partits. A la segona part, Sèrbia ha empatat de penal. Ara Espanya suma quatre punts i lidera el seu grup, tot i que es jugarà el passi dijous (12 hores) contra Itàlia. Iñaki, Chumi, Busquets i Mboula han completat els 90 minuts, mentre que Abel Ruiz n’ha jugat 75.