La remuntada del Juvenil B per la Lliga Nacional

La remuntada del Juvenil B per la Lliga Nacional

L’equip de Quique Álvarez s’ha situat a quatre punts del líder, la Damm B, a manca de quatre jornades per al final de Lliga amb les opcions intactes

Alguns són de primer any; uns altres, de segon, i fins i tot hi ha alguns jugadors encara en edat cadet, però el Juvenil B blaugrana encara no ha dit l’última paraula a la Lliga Nacional juvenil. Després de molts alts i baixos, habituals en aquesta divisió, els de Quique Álvarez mantenen intactes les opcions de lluitar pel títol de Lliga, ja que a falta de quatre jornades estan a quatre punts del líder, la Damm B. I és que les últimes cinc jornades només el Sabadell (13) ha fet més punts que el Barça (10), mentre que el líder, la Damm (5), i el Cornellà (1) han perdut pistonada. Tot i així, si els blaugranes haguessin guanyat fa dues jornades al camp del líder (3-3) ara estarien a un punt. I és que els cervesers van empatar a l’últim minut amb un gol de penal.

Ara el tècnic Quique Álvarez no podrà comptar amb Abel Ruiz i Jordi Mboula, concentrats amb la sub-17 espanyola per jugar l’Europeu i que sumen vuit gols cada un aquesta temporada. Qui sí que hi serà és Monchu, màxim realitzador de l’equip amb 13 gols i cinquè a la Lliga. Aquest cap de setmana jugaran dissabte a les 16 hores al camp del Reus Deportiu. A continuació detallem el calendari de les últimes quatre jornades dels equips que lluitaran per la Lliga:

  J. 31 J. 32 J. 33 J. 34
FC Barcelona Reus Dep. (F) Prat (C) Mercantil (C) Badalona (F)
Damm B Jàbac-Terrassa (C) Espanyol (F) Cornellà B (C) Gironès-Sàbat (F)
Cornellà B Josep Ma Gené (F) Cambrils (C) Damm B (F) Europa (F)
CE Sabadell Manresa (C) Mercantil (C) U. Bellvitge (F) Mataró (C)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut