Juvenil B – Mercantil: Sis gols per creure en el títol (6-0)

L’equip de Quique Álvarez passa per sobre del Mercantil a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es posa a un punt del líder a falta d’una jornada per al final del campionat

No hi havia marge d’error, i l’equip no ha fallat. Després dels empats de la Damm B i el Cornellà B, el Juvenil B del FC Barcelona tenia la possibilitat de reenganxar-se a la Lliga Nacional Juvenil amb una victòria. I han assegurat el tret. Els doblets de Juan i Edgar Fernández i els gols de Riqui Puig i Guillem Jaime contra el Mercantil han donat tres punts d’or al Juvenil B, que es queda a només un punt de la primera plaça quan resta una jornada de campionat.

L’equip ha anat per feina des del xiulet inicial, i al minut 13 ja tenia el partit totalment controlat. Dues dianes de Juan als minuts inicials han atorgat la tranquil·litat necessària al conjunt blaugrana per realitzar un partit de molt alt nivell. El domini barcelonista ha estat contundent durant tot el primer temps, i s’ha arribat al descans amb 2-0 a l’electrònic.

Sentència i marcador rodó

Lluny de relaxar-se, però, a la segona meitat l’equip de Quique Álvarez ha ampliat les diferències. Dos gols més d’Edgar Fernández han sentenciat el conjunt sabadellenc, que ha vist com Riqui Puig i Guillem Jaime arrodonien el marcador als minuts finals.

Amb aquesta victòria, el Juvenil B es reenganxa a la Lliga en el moment clau. Damm B, Cornellà B i l’equip blaugrana es jugaran el títol en una darrera jornada que promet ser espectacular, amb tres equips separats per només un punt.