Juvenil A – La Salle Palma: Tres punts més abans de l’aturada (3-2)

Els de Gabri sumen la segona victòria consecutiva a casa en un partit en què els blaugrana han estat superiors al rival Eric Montes, Jordi Tur i Marc Rio, amb els seus gols, han liderat la victòria barcelonista

El Juvenil A han sumat els tres punts davant la Salle Palma en un partit en què els jugadors de Gabri han estat superiors als seus rivals. Els gols de Montes, Tur i Rio han permès aconseguir la segona victòria consecutiva a casa en un duel en què el marcador podria haver estat més ampli. Els visitants han fet els dos gols a la segona meitat però el Barça s’ha mostrat sòlid en els minuts finals.

Els jugadors de Gabri han mantingut el domini de la pilota i han disposat de les millors ocasions de gol, apropant-se a l’àrea visitant tímidament amb els xuts de Theo Chendri i Montes des de fora l’àrea.

En un servei de córner rebutjat pel porter local, Eric Montes ha disparat amb un potent xut des del lateral esquerre de l’àrea que ha acabat al fons de la porteria. Amb aquest avantatge en el marcador, el Juvenil A ha buscat el segon gol i en un contraatac per la banda esquerra Jordi Tur ha rematat de cap per situar el 2-0 al marcador.

Els visitants no han mostrat gaire perill en atac, i això ho han aprofitat els blaugrana per seguir assetjant la porteria de la Salle Palma, tot i que sense encert en els metres finals. Al descans, s’ha arribat sense novetats al marcador.

La segona meitat ha seguit la tònica de la primera, amb el domini de la possessió pels homes de Gabri. Tot i això, una falta llunyana ha originat el primer gol dels visitants en una rematada de cap que Andreu no ha pogut fer res per aturar.

Seguidament, Rio ha tornat a situar el Juvenil A dos gols per sobre al marcador amb un gran xut des de fora l’àrea. Els balears han retallat distàncies al minut 75 en una jugada dins l’àrea. Tot i això, els jugadors de Gabri han sabut defensar l’avantatge en el marcador i fins i tot han tingut ocasions per ampliar la diferència. Amb aquests tres punts, els blaugrana es mantenen quarts a la Divisió Honor Juvenil amb 30 punts, a nou del RCD Espanyol, el líder.

Derrota del Juvenil B per la mínima

El Juvenil B ha caigut 1-0 al camp del Mercantil després que els locals s’avancessin en el marcador al minut 8 de partit. Els jugadors de Quique Álvarez han buscat donar la volta a aquest resultat en contra però el gol de l’empat no ha arribat. Amb aquesta derrota per la mínima, els blaugrana es mantenen de moment a la tercera posició de la Lliga Nacional Juvenil, amb 32 punts.