Juvenil A – Girona FC: Més que tres punts (4-1)

El conjunt de Gabri es refà de les últimes dues derrotes a la Lliga amb una important victòria davant el conjunt blanc-i-vermell gràcies a les dianes de Montes, Álex Blanco, Carles Pérez i Aleñá

Victòria contundent del Juvenil A del FC Barcelona, que s’ha pogut refer de les dues últimes derrotes en Lliga. Els blaugranes s’han imposat per 4 a 1 al Girona FC en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors de Gabri s’han avançat al minut 20 amb un gol de Montes i, tot i que els gironins han empatat, els barcelonistes han pogut marxar al descans amb un 2 a 1 gràcies als gols d’Álex Blanco en una gran jugada de Rio.

A la represa els culers han mantingut la seva eficàcia davant de porteria i han pogut tancar el duel amb les dianes de Carles Pérez, al minut 54, i d’Aleñá. L’equip de Gabri, amb aquests tres punts, se situa tercer a la classificació amb 16 punts i a cinc del Mallorca.

Empat del Juvenil B en un partit amb alternatives per als dos conjunts

El Juvenil B, per la seva banda, ha sumat aquest dissabte un punt al camp del Mataró després d’empatar a un gol. Els maresmencs han iniciat el partit pressionant a dalt i, just quan els blaugranes tenien el control, els locals han aconseguit marcar en una contra al minut 20. Els jugadors de Quique Álvarez han aconseguit empatar just abans del descans per mitjà d’un gol de Javier Ruiz.

A la represa tots dos conjunts han disposat d’ocasions de gol. Els darrers minuts han sigut de descontrol, però els blaugranes no s’han pogut imposar. Amb aquest punt el Barça en suma 22 i se situa a tres del líder, la Damm.