fcb.portal.reset.password

El juvenil blaugrana ha passat com a primer al seu grup de la Youth League / FC BARCELONA

Després de passar com a primers de grup a la Champions juvenil i evitar així estar aquest dilluns al sorteig de setzens de la competició, la UEFA ha descobert aquest dilluns a Nió un dels secrets millor guardats del Juvenil A. Els nois de Gabri van gravar un vídeo dintre del ‘UYL Challenge’ on mostren la seva habilitat per treballar en equip i amb la pilota per promocionar la UEFA Youth League i per recaptar fons per una bona causa.

80 tocs abans del gol final d’Aleñá

El Juvenil A va gravar el repte després d’un entrenament als jardins de La Masia, un edifici emblemàtic per representar el planter blaugrana. Allà, tota la plantilla, tècnics inclosos, simulaven estar fent una barbacoa d’equip quan comencen a fer tocs a la pilota. Qui comença el repte és el tècnic, Gabri Garcia, i després participen pràcticament la totalitat de la plantilla per fer un total de 80 tocs abans del xut final de Carles Aleñá que envia la pilota a la xarxa d’una porteria. Després, tècnics i jugadors celebren la fita, gens fàcil.

Diners per cada vídeo que participi al ‘UYL Challenge’

La UEFA va proposar una mena de concurs entre els equips participants a la UEFA Youth League per promocionar la competició i que, mitjançant els vídeos, molta més gent la conegués. Així doncs, Ajax, PSG, Benfica, Salzburg, Olympiacos i molts equips més, van acceptar el repte. Els equips que rebin més visites als canals oficials de la UEFA entraran a una fase final per escollir el guanyador. A més, per cada equip participant, UEFA donarà 200 euros a una ONG per ajudar els nens necessitats. Els de Gabri, que han aportat el seu granet de sorra amb aquesta acció, tornen a la competició als vuitens a partir del febrer.


UEFA Youth League - Amazing FC Barcelona promo by fcbarcelona
Tornar a dalt