fcb.portal.reset.password

El Juvenil A de Gabri es va imposar 8 a 0 a l'Ebro a la primera volta a la Ciutat Esportiva / ARXIU FCB

S’ha acabat el descans. Això és el que deuen pensar les plantilles dels dos equips juvenils del FC Barcelona ja que aquest diumenge tots dos tornen a la competició domèstica de la Lliga. A més, tant Gabri Garcia com Quique Álvarez podran començar a comptar amb les incorporacions que no havia pogut jugar fins ara per la sanció FIFA.

Possibles debuts de Paik, Alexis, Mujica, Arnau i Rubén

El Juvenil A blaugrana jugarà el segon partit de la segona volta al camp de l’Ebro, a Saragossa, a les 16.30 hores. Els blaugrana van viatjar aquest dissabte fins a Saragossa on es van concentrar per poder sumar els tres primers punts de l’any. A més, el coreà Paik i el camerunès Alexis podrien tornar a jugar amb el FC Barcelona anys després. Per la seva banda, les incorporacions Mujica, Arnau i Rubén poden debutar oficialment amb la samarreta blaugrana. La convocatòria és la següent: Andreu, Iñaki, Morer, Montes, Vilanova, Arnau, Enric, Ferran, Paik, Tur, Mujica, Álex Blanco, Theo, Alexis, Rubén i Matyas.

El Juvenil B, a donar un pas endavant a la Lliga

La primera jornada del nou any pels de Quique Álvarez és aquest diumenge contra el Badalona (12 hores) a la Ciutat Esportiva. A més, aquest dissabte l’Espanyol B va empatar, però la Damm B va golejar. Així doncs, el Barça no pot deixar escapar l’oportunitat d’aferrar-se a les posicions capdavanteres. Per fer-ho, Quique Álvarez podrà comptar ja amb les noves incorporacions, tot i que una lesió impedirà a Quique Delgado debutar. Els qui si poden tenir minuts són: Josep Martínez, Mateu Jaume Morey, Adrián Guerrero, Marc Baró, Andreu Arasa i Juan Fernández.

Tornar a dalt