fcb.portal.reset.password
Jordi Vinyals ha atès els mitjans abans de viatjar a Amsterdam

Jordi Vinyals ha atès els mitjans abans de viatjar a Amsterdam - FOTO: GERMAN PARGA - FCB

El Juvenil A s’enfronta a l’Ajax aquest dimarts a les instal·lacions de De Toekomst (19 hores) en una bona oportunitat per donar un cop d’autoritat al grup de la UEFA Youth League i fer un primer pas per a la classificació.

Aquest dilluns, l’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar aquest dimarts cap a Amsterdam i jugar el mateix dia. L’entrenador del Juvenil blaugrana, Jordi Vinyals, ha atès els mitjans informatius: “L’Ajax ens exigirà moltíssim, tant en defensa com en atac, és un equip que ens va crear moltes ocasions de gol i ho hem de contrarestar”, ha declarat Vinyals.

Dimarts, viatge i partit

El conjunt de Vinyals viatjarà cap a Amsterdam aquest dimarts al matí, on jugarà la mateixa tarda a les instal·lacions de De Toekomst. En el partit d’anada, la igualtat va ser la nota dominant del matx, un partit que va acabar amb empat a dos. Referent a la igualtat, el tècnic del Juvenil A, Jordi Vinyals, n’ha parlat a la prèvia del partit: “És un grup molt igualat, serà molt complicat, qualsevol errada et pot complicar la classificació”. “Estem millorant, introduint nous conceptes, però hi ha una fase d’assimilació i l’equip anirà millorant a poc a poc, encara ens falta una mica per anar interioritzant-ho”.

Tornar a dalt