Stadium Casablanca - Juvenil A: Tercera victòria seguida (0-2)

Els gols de Carbonell i Cantalapiedra donen el triomf als blaugranes, que han perdonat un penal

Nova victòria del Juvenil A davant el Stadium Casablanca de Saragossa per 0-2. Amb la d’aquest diumenge, el tècnic Francesc Xavier Garcia Pimienta suma sis punts de sis possibles després que agafés les regnes d’un equip que ja acumula quatre partits sense perdre i tres triomfs consecutius, fet que no succeïa des de l’inici de la temporada, entre les jornades 4 i 6.

El partit, disputat al Gregorio Usabel de Saragossa, ha començat amb un Juvenil A molt concentrat i buscant constantment la porteria de Diego. El bon inici dels blaugranes feia preveure que el gol no trigaria a arribar i d'ocasions no n'han faltat. La més clara, una acció ofensiva dels homes de Garcia Pimienta que ha acabat en penal, tot i que el porter local Diego s’ha estirat perfectament i ha aturat la pena màxima. Tot i l’error, els blaugranes han continuat buscant la porteria rival fins que Àlex Carbonell, al minut 35, ha perforat la porteria local amb una rematada de cap inapel·lable. Amb el 0-1 al marcador s’ha arribat al descans.

El Barça remata el partit

Els primers instants de la segona meitat han estat marcats per la intensitat dels jugadors blaugrana, que han saltat a la gespa amb la intenció d’intentar marcar un segon gol que encaminés el partit. I així ha estat. Aitor Cantalapiedra, al minut 50 de partit, ha marcat el segon i decisiu gol que ha certificat un nou triomf del Juvenil A.

Amb la victòria d’aquest diumenge, el Barça segueix quart a la classificació amb 43 punts, a dos del tercer classificat, el Mallorca.