Osca – Juvenil A: Tres punts a la butxaca (0-1)

Osca – Juvenil A: Tres punts a la butxaca (0-1)

El Juvenil A ha aconseguit un triomf treballat contra un Osca dur de rosegar El gol d’Amir al primer temps ha donat els tres punts als blaugranes

El Juvenil A s’ha endut una important victòria aquest diumenge enfront l’Osca a domicili. Els de Jordi Vinyals han lluitat de valent contra uns rocosos aragonesos que no els han posat les coses gens fàcils. Un gol d’Amir a la primera meitat ha donat el triomf al Barça.

Debut amb gol

Els culers han sortit al camp de San Jorge amb un onze marcat per les rotacions i les lesions, però amb les idees molt clares. L’Osca s’ha tancat al seu camp amb cinc nois a la defensa, i fins al primer quart el Barça no ha pogut controlar el joc. Després d’un parell d’arribades de Carbonell, Carles Pérez i Theo per les bandes, el jove Amir, que avui ha debutat com a titular a la Lliga, ha rematat amb un xut ras a quinze metres de la porteria.

Els locals han vist com se’ls ha escapat l’empat: una imprecisió entre la passada del lateral blaugrana amb el central ha deixat sol un dels davanters aragonesos amb Guille Lara, però la pilota ha marxat fora.

0-1 fins al final

A la represa el Barça ha tingut el control del joc i ha semblat que el segon gol estava a punt de caure. Les oportunitats han anat creixent. Aitor i Theo han estat dels culers més actius a l’atac buscant la segona diana. Corredera ha servit un córner que Juanma no ha pogut controlar bé amb l’esquerra, i s’ha perdut l’esperança del 0-2. L’Osca ha estat molt endollat al segon temps, disposat a revertir la situació, jugant amb molta duresa, però, tot i la perseverança de tots dos conjunts per moure el resultat, l’únic gol d’aquest matx ha estat el d’Amir, que ha donat el triomf als blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut