Mallorca-Juvenil A: Victòria per canviar la dinàmica (0-1)

Un gol d’Isaac Padilla permet als nois de Jordi Vinyals sumar un gran triomf a Son Bobiloni

Després de sis jornades sense guanyar, el Juvenil A ha aconseguit una victòria de molt de prestigi a domicili contra el Mallorca, tercer classificat a la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugranes han sabut patir a la primera meitat, i un gol de vaselina d’Isaac Padilla els ha permès sumar tres punts molt importants.

Un gol afortunat

Els nois de Jordi Vinyals han sortit a pressionar a dalt el Mallorca, que ha dut la iniciativa del joc durant bona part del partit. Els balears han tingut les ocasions més perilloses als primers 45 minuts, tot i que el Barça tractava de crear-los problemes: al minut 10 Javi ha avisat a la porteria de Guille; sobre el 20 Stephen ha rematat alt una centrada de Pep Vidal, i passada la mitja hora de joc Sarmiento ha tingut dues ocasions per avançar-se en el marcador.

El gol, però, no ha arribat fins al minut 40, i ha estat en la primera arribada de perill blaugrana, just quan el Mallorca generava més ocasions. Amb una vaselina perfecta, rebotada en un rival, Isaac Padilla ha batut Jaume per fer el primer i únic gol del partit en una jugada de bella factura. Amb el 0-1 tots dos equips han anat al descans, amb un Mallorca desfet per la bona fortuna blaugrana.

El Mallorca no arriba

A la segona part el Barça ha guanyat en control del partit, tenint més la pilota i allargant possessions per tal de neutralitzar el cabal ofensiu local. Exhibint una bona dosi de sacrifici i concentració, la mesura ha tingut l’efecte esperat, ja que el Mallorca ha vist molt reduïdes les seves opcions de marcar.

De fet, els balears no han trobat porteria fins a l’últim tram del partit, a l’últim quart d’hora de joc. El Mallorca ha apujat les línies i ha començat a arribar més a la porteria de Guille, que ha hagut d’intervenir en més ocasions: primer en una rematada de Jorge, que ha respost amb una gran intervenció, i després a la sortida d’un córner que ha tret la pilota sobre la línia.