Lleida-Juvenil A: Empat marcat pel vent (1-1)

Els nois de Jordi Vinyals han igualat un gol en contra a Lleida en un partit marcat pel vent

El Juvenil A ha sumat un punt en la seva visita a Lleida en un partit marcat pel vent (1-1). Les condicions climatològiques han cobrat un gran protagonisme, ja que han impedit al Barça fer el seu joc habitual. Tot i això, els blaugranes s’han adaptat prou bé, però no han tingut sort de cara a porteria.

Domini clar

I és que el Barça ja sabia quines condicions es trobaria abans de jugar el partit. En un camp de dimensions reduïdes, Jordi Vinyals ha donat entrada a Amir com a davanter centre, i la sorpresa ha estat el canvi de posició d’Isaac Padilla, avui a la banda esquerra. A partir dels seus un contra un ha generat ocasions de perill a favor dels blaugranes.

La principal font de creació de perill, però, ha estat a pilota aturada. Conscient de les condicions del partit, el cos tècnic ha incidit en el treball d’estratègia per intentar estrenar el marcador. Un córner botat per Arjona ha estat a punt de transformar-lo Rodri, i pocs minuts després Quintillà ha tingut una altra bona ocasió després d’una assistència d’Aitor.

Un penal degut al vent

A la segona meitat l’única arribada del Lleida ha estat el penal, comès per Amir. La pilota l’ha tocada amb la mà a la sortida d’un córner, després de fer un bot estrany a causa del vent. Mario ha transformat el penal, superada l’hora de joc (min 63). Els blaugranes han hagut de posar una marxa més, fins que una bona combinació entre Palencia i Aitor a la banda dreta l’ha rematada aquest últim.

L’empat ha envalentit el Barça, que, a poc més de deu minuts per al final, veia possibilitats de marcar el gol de la victòria, sobretot en jugades d’estratègia. Xavi Quintillà ho ha estat a punt de fer, en una falta lateral botada per ell mateix. Aitor en un córner ha tingut una bona ocasió, i a l’últim minut del partit Ros ha rematat alt un córner botat per Arjona. Els nois de Jordi Vinyals, però, no han pogut desfer l’empat i endur-se els tres punts.