Juvenil A-Mercantil: Victòria còmoda (3-0)

Juvenil A-Mercantil: Victòria còmoda (3-0)

L’equip de Jordi Vinyals ha dominat de principi a fi un partit en què Amir i Moha han estat els futbolistes més destacats

[[DES_1]]El Juvenil A suma una nova victòria que li permet mantenir la tercera posició. Els blaugranes són ara a cinc punts del líder, l’Espanyol, i a dos del Mallorca. Els nois de Jordi Vinyals han dominat el matx de principi a fi, i pràcticament no han donat opció al seu rival, el Mercantil, que amb aquesta derrota s’enfonsa a la penúltima posició de la taula.

Amir i Moha, protagonistes

Sota una intensa pluja que ha durat tot el partit, el Barça ha sortit endollat des del principi, liderat per Amir i Moha. El primer, que pràcticament suma un gol per partit, ha estat omnipresent al terreny de joc, oferint-se en tot moment, repartint joc i arribant des de la segona línia en no poques ocasions. El segon ha estat protagonista pel seu bon estat de forma, tot just quan tornava d’una lesió que li ha impedit jugar els últims partits.

Precisament el marroquí ha participat activament en el primer gol del partit, ja que ha estat l’autor de la centrada des de la banda esquerra, la qual ha estat rematada per Adrià Arjona, que ha acudit puntual a la cita des de la segona línia. El gol ha donat tranquil·litat als blaugranes, que han dominat a plaer a partir de llavors.

Degoteig d’ocasions constant

Practicant el seu futbol habitual, el Barça no deixava sortir el Mercantil, que amb prou feines ha pogut arribar a porteria en tots els noranta minuts. Al 37 una bona jugada col·lectiva protagonitzada per Amir, Arjona i Aitor Cantalapiedra l’ha rematada finalment el rus amb la cama esquerra per establir el 2-0 al marcador.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, i a la represa el Barça ha continuat amb el seu setge particular. El degoteig d’ocasions era constant: un xut creuat d’Aitor, una ocasió de Palau desviada a córner, una rematada de Moha des de fora de l’àrea... Finalment, la insistència del marroquí ha estat premiada amb el gol després d’una bona combinació amb Ros i una gran definició davant la sortida d’Arnau. El gol de Moha ha completat un partit rodó: tres punts més a la butxaca amb una gran exhibició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut