Juvenil A-Manacor: Victòria de mèrit per escalar posicions (2-1)

García Pimienta suma els tres punts el dia del seu debut a la banqueta del Juvenil A Ros i Corredera han capgirat el marcador en tan sols un minut

El nou tècnic del Juvenil A, Francesc Xavier García Pimienta, ha fet bo el tòpic d’entrenador nou, victòria assegurada, i ha sumat els seus tres primers punts al capdavant del conjunt blaugrana. En un partit molt complet, el Juvenil A ha estat capaç de capgirar el marcador davant d’un dels seus rivals directes, el Manacor, per avançar-lo a la classificació de Divisió d’Honor i situar-se en la quarta posició amb 40 punts.

El Manacor colpeja primer

Primera part travada per al Juvenil A del Barça, que, malgrat tenir el control absolut de la possessió, ha vist com el Manacor s’avançava al marcador gràcies a un contracop conduït per Perelló i finalitzat amb un xut de Rubén directe a l’escaire, en l’única ocasió dels balears en els primers 45 minuts.

Els nois de García Pimienta han completat un primer temps molt seriós però amb poca inspiració als últims metres, on s’han topat una vegada i una altra amb la solidesa defensiva del Manacor, amb dues línies de quatre molt juntes i endarrerides. Les millors oportunitats del Barça han arribat per la banda dreta, ocupada per Padilla, el blaugrana més actiu durant el primer temps.

El Barça capgira el marcador en un minut

A la represa el Barça ha sortit a lluitar per la remuntada i en tan sols un minut de diferència ha aconseguit capgirar el marcador. Al minut 49 Juan Antonio Ros ha rematat al fons de la xarxa un córner servit per Àlex Corredera. En la propera jugada, el mateix Corredera ha aconseguit batre Benji des de la frontal amb un xut ras amb la cama dreta.

Amb el 2-1 favorable els blaugranes s’han llançat en busca de la sentència, sometent el Manacor a un setge gairebé constant en una de les millors segones parts de la temporada. Corredera ha estat l’amo del mig del camp, molt actiu tant en transició com en atac posicional.

Amb el pas dels minuts, el Manacor ha aconseguit apropar-se a la porteria de Guille Lara i ha estat a punt d’empatar el partit. Els nervis han aflorat entre els futbolistes d’un i l’altre equip i fruit d’aquesta tensió Isaac Padilla ha vist la vermella directa a deu minuts per al final. Tot i això, el marcador ja no s’ha mogut. Gràcies a aquest 2-1 el Juvenil A supera el Manacor a la classificació i se situa quart a la Lliga amb 40 punts.