Juvenil A – Lleida Esportiu: Victòria efectiva (5-0)

Juvenil A – Lleida Esportiu: Victòria efectiva (5-0)

Els nois de Jordi Vinyals guanyen el Lleida i sumen el seu quart triomf consecutiu Els gols de Carbonell (2), Ayoub, Padilla i Traguany (pp) donen la victòria als blaugranes

El Juvenil A del Barça ha guanyat per 5-0, i ha sumat així el quart triomf a la Lliga, en el partit que s’ha jugat a la Ciutat Esportiva contra el Lleida. Un enfrontament treballat per part dels dos equips amb clar domini blaugrana. Els nois de Jordi Vinyals s’han endut els tres punts de la sisena jornada gràcies als gols de Carbonell (2), Ayoub, Padilla i Traguany (pp).

Incomoditat amb gol

Els blaugranes han portat el domini del matx, tot i que l’alta pressió i la valenta iniciativa del Lleida han fet que el Juvenil A en un principi no fluís amb comoditat. Els de Jordi Vinyals han patit durant el primer quart, incapaços de superar la defensa amb poques arribades. Corredera ho ha intentat al minut 13, i després Padilla ha provat el remat. El Barça ha aconseguit obrir el marcador al minut 17. Enguene ha deixat enrere la pilota per a Quintillà, que, des de la banda esquerra, ha centrat per a Carbonell, l’executor del gol. El Juvenil A s’ha refet amb el gol i les arribades han començat a arribar. Però el Lleida no s’ha quedat enrere, i ha posat a prova Andreu, que en set minuts ha hagut d’aturar quatre remats del conjunt lleidatà. El blaugranes volien marxar més tranquils al descans, però el resultat no s’ha mogut.

Triomf encarrilat

El segon temps ha començat molt similar, sense cap ocasió clara i quasi sense trepitjar l’àrea. Però, cap al minut 10, els nois de Jordi Vinyals han tingut un parell d’oportunitats de les botes de Padilla i de Carbonell, assistits per Enguene en ambdós casos. Finalment, Padilla, atent al porter lleidatà, ha aprofitat una errada de Joan Marc, que, en treure la pilota amb els peus, ha passat malament, i ha interceptat l’esfèrica i ha fet el segon del Barça.

Els blaugranes han crescut i tan sols dos minuts després Ayoub, que acabava d’entrar, ha encarrilat el triomf fent el 3-0. Al minut 64 Aitor ha recuperat una pilota marxant directe cap a porteria, però ha decidit cedir-la enrere a Carbonell, que ha sumat el quart dels culers. Un Lleida que havia fet una gran primera part ha començat a caure anímicament i s’ha quedat tocat al minut 75, quan Joan Marc ha refusat un potent xut de Carbonell que ha impactat contra Traguany, que s’ha marcat en pròpia. El partit ha acabat amb un gran triomf per 5-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut