Juvenil A - Jàbac i Terrassa: Relliscada en l’últim partit a casa (0-1)

L’equip de García Pimienta acaba pagant la falta d’encert de cara a porteria i tanca la temporada com a local amb una derrota

El Juvenil A ha tancat la temporada com a local amb una derrota després de perdre a la Ciutat Esportiva per 0-1 davant la Unió F. Base Jàbac i Terrassa A. Els nois de García Pimienta, que es trobaven en un gran moment de forma després d’encadenar set victòries consecutives, no han pogut superar el conjunt egarenc, que s’ha avançat passat el quart d’hora de joc mitjançant Serna. A falta d’una jornada per al final, el Juvenil A és quart del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil.

Molt control i poca efectivitat

Els blaugranes han tingut el control absolut de la possessió i han creat pràcticament totes les ocasions, però la falta d’encert de cara a porteria els ha acabat condemnant a la derrota. Serna ha avançat el Jàbac i Terrassa al minut 17, però, malgrat les nombroses ocasions, el Barça no ha estat capaç d’empatar en tot el primer temps. Isaac Padilla ha tingut l’ocasió més clara del Juvenil A de la primera meitat, en un mà a mà amb el porter Pedro, però l’extrem blaugrana no ha estat encertat i s’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la represa els de García Pimienta han continuat dominant la possessió i creant ocasions. L’àrbitre ha anul·lat un gol de cap de Carbonell per falta en atac, i malgrat els nombrosos córners i les ocasions la pilota no entrava. En la darrera jugada del partit, en l’enèsim servei de cantonada, Juan Antonio Ros ha rematat de cap però la pilota s’ha topat amb el pal, i s’ha evitat així la igualada. La falta d’encert, doncs, ha acabat condemnant un Juvenil A que ha encaixat el gol en una de les escasses ocasions del Jàbac i Terrassa. Es tracta de la primera derrota de Francisco Javier García Pimienta des que es va fer càrrec del Juvenil A.