fcb.portal.reset.password
Jordi Vinyals ha destacat el bon partit que ha fet l'equip per aconseguir el bitllet als vuitens de final

Jordi Vinyals en acció durant el partit contra el PSG / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’entrenador del Juvenil A, Jordi Vinyals, ha destacat que la classificació per als vuitens de final de la UEFA Youth League és molt important perquè l’equip agafi confiança: “La classificació reforça el treball que fem i mostra a l’equip el camí que ha de seguir. Això ens fa veure que el treball treu molt de fruit”.

Vinyals també s’ha referit al partit que han realitzat els seus jugadors a la gespa del Miniestadi: “Crec que hem fet una molt bona primera part. Hem tingut oportunitats bastants clares i ells no han tingut cap arribada important”. “Sabíem que era un equip físicament fortíssim, amb gent molt potent –continua el tècnic-  i a la segona meitat ells han acumulat més gent al davant, fet que ha generat alguna situació de perill”.

El tècnic blaugrana ha reconegut la tasca defensiva que ha fet l’equip als minuts finals: “En l’aspecte defensiu hem estat bé, sobretot en les pilotes penjades a l’àrea. Al final hem aconseguit la classificació, un fet que no és gens fàcil i és molt important per a nosaltres”.

El més important és que arribem bé al febrer, amb les millors condicions i que l’equip hagi crescut encara més.

El proper dilluns 15 de desembre es realitzarà el sorteig dels vuitens de final. Sobre el possible rival, Jordi Vinyals creu que tots els equips en aquesta fase són complicats: “Sent segons de grup segur que qualsevol que ens toqui serà igual d’important i fort. Ho sabem de l’any passat. L’important, ara, és descansar, agafar tota la força que hem tingut aquest dimarts i utilitzar-la en la Lliga per poder-la competir”. “El més important és que arribem bé al febrer, amb les millors condicions i que l’equip hagi crescut encara més” –ha sentenciat Vinyals.

Ens hem merescut passar aquesta fase de grups. Estem fent un bon treball i entrenant molt bé.

El capità de l’equip, Xavi Quintillà, ha valorat satisfactòriament l’esforç realitzat sobre el camp de tot l’equip: “Ens hem merescut passar aquesta fase de grups. Estem fent un bon treball i entrenant molt bé. Aquesta setmana ens ho hem pres tot seriosament i sabíem que el PSG és un bon equip i l’havíem de treure endavant”. ”Nosaltres confiàvem molt en els nostres companys, entrenadors –continua Quintillà- i sobretot la tàctica que ens han dit que fem i que ha sortit bé”.

Isaac Padilla, per la seva banda, ha assegurat que “l’equip està content per haver aconseguit la classificació". Per a mi és la primera vegada i estic molt feliç d'haver-ho aconseguit”.

Finalment, Moha ha sentenciat: “L’equip s’ha merescut la classificació. Hem estat bé, hem defensat amb intensitat i hem jugat amb criteri la pilota”.

Tornar a dalt