Gimnàstic de Tarragona-Juvenil A: Sense sort a les àrees (1-0)

Gimnàstic de Tarragona-Juvenil A: Sense sort a les àrees (1-0)

El Barça perd a Tarragona un partit que ha dominat amb ocasions per haver vençut

El Juvenil A blaugrana ha acomiadat l’any amb una derrota al camp del Nàstic de Tarragona. En un partit avançat de la Divisió d’Honor Juvenil, els nois de Jordi Vinyals no han pogut materialitzar el seu domini i han caigut per culpa d’un gol tardà dels locals. D’aquesta manera, continuen a set punts del líder.

I això que possiblement s’ha vist una de les millors primeres meitats a domicili dels culers. Han sortit amb força, amb control i generant nombroses ocasions, com les que han tingut Padilla, Corredera i Palencia. L’equip es mostrava compacte i clarivident davant d’un Nàstic que plantava cara i generava perill a pilota aturada o amb xuts llunyans que provaven un segur Onana.

A la segona insistia el Juvenil A (fins i tot Padilla n’ha tingut una altra de claríssima) quan el Nàstic ha trobat en una jugada aïllada el gol decisiu, obra d’Esplugas al minut 73. A partir d’aquí, el Barça ho intentaria amb el cor i amb defensa de tres. Tot i acabar amb deu per expulsió de Palencia, buscaria l’empat fins a l’últim segon sense èxit ni premi a l’esforç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut