FC Barcelona – Mallorca: Un empat agredolç (1-1)

FC Barcelona – Mallorca: Un empat agredolç (1-1)

El matx ha estat batallat pels blaugranes, que han marcat al primer instant, però als últims tres minuts del partit els visitants han igualat el resultat El gol d’Aitor Cantalapiedra ha permès el punt dels blaugranes

El Juvenil A ha afrontat la setena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor a la Ciutat Esportiva contra un dels màxims rivals. Els nois de Jordi Vinyals han rebut el Mallorca en un matx dur i treballat. Els mallorquins han aconseguit rascar el punt als últims tres minuts, després que els blaugranes haguessin controlat bona part del partit. El gol d’Aitor Cantalapiedra ha permès el punt al Barça.

Els blaugranes han tingut el control de l’enfrontament des d’un bon inici. Una sèrie d’ocasions han pogut obrir el marcador. No obstant, no ha estat fins al minut 19 que Aitor Cantalapiedra ha obert la llauna en un tancar i obrir d’ulls. Fins al descans el resultat no s’ha mogut, malgrat la insistència dels nois de Jordi Vinyals de distanciar-se del Mallorca. El control de la possessió ha estat disputat fins l'últim instant de marxar a vestidors.

Els de Pepe Gálvez han sortit forts i amb ganes de remuntar el partit. De totes maneres, els blaugranes no s’han arronsat i el marcador no ha patit. Jordi Vinyals ha volgut moure peces per tal de buscar la segona diana amb l’entrada de Ferran, Ayoub, Juanma i el debutant Carles Pérez. Intentarien sacsejar el resultat, buscant línies de passada i trobant la porteria. No obstant, quan el Juvenil A estava a punt de sumar la seva sisena victòria consecutiva, en una bona jugada dels balears al minut 87 Javi Rodríguez ha aconseguit l’empat per al Mallorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut