FC Barcelona – Atlètic Balears: Empat a l’últim minut (1-1)

Tot i el domini del Barça durant tot el partit, un gol dels balears a l’últim minut ha significat l’empat

El Juvenil A ha rebut l’Altètic Balears aquest dissabte a la Ciutat Esportiva en la 16a jornada de la Lliga de Divisió d’Honor. Els nois de Jordi Vinyals s’han endut un empat per 1-1, tot i que els blaugranes han controlat bona part del partit. El gol de Cantalapiedra a la primera part ha avançat el Barça, però Flaquer ha igualat el matx a l’últim minut.

Després del gran triomf per 5-3 contra el San Francisco, els blaugranes volien continuar en la mateixa línia ascendent. Amb bona circulació de pilota i el domini del partit, les ocasions per les bandes de Moha i Cantalapiedra han començat a néixer. Es així com al minut 15 ha arribat el gol del Barça: una pilota llarga ha pentinat Padilla i Cantalapiedra l’ha rematat amb la dreta enviant-la per sota de la porteria.

Els blaugranes voldrien tancar ràpid el matx. Un seguit de córners amb remats de Quinti, Corredera i Rodri han pogut sumar el segon, però l’encert ha tornat a faltar. Pocs minuts abans del descans el Juvenil A ha tingut l’ocasió més clara per fer el 2-0. Quintillà ha fet un passada a l’espai per a Padilla, però en el control s’ha quedat sense opció de tir.

A la represa el matx ha canviat. El Barça ha anat perdent el domini i l’Atlètic Balears ho ha aprofitat per intentar fer el seu joc. Els balears han començat a crear perill i a oferir aproximacions, però Onana ha pogut aturar sense problemes. Malgrat les oportunitats que han tingut els blaugranes en diverses pilotes aturades, aquest dissabte no han pogut assolir els tres punts. Una pilota morta a l’àrea d’Onana després d’un córner a favor de l’Atlètic Balears ha acabat a les botes de Flaquer, que ha firmat l’empat.