Empat treballat (2-2)

El Juvenil A ha lluitat durant tot el partit contra la superioritat física del PSG La reacció final de l’equip de Vinyals ha permès sumar un punt molt important

El Juvenil A torna de París amb un valuós empat aconseguit a l’estadi de Charléty. Els de Jordi Vinyals han remuntat un 2-0 gràcies al treball de tot l’equip i al fet de no donar-se per vençuts en cap moment. Ara el Barça lidera el grup amb 4 punts, els mateixos que l’Ajax, que ha empatat 0-0 amb l’Apoel.

Primera part francesa

EL PSG ha començat dominant des de ben aviat. Els atacants del PSG, en especial Augustin i Meïté, feien força mal a la defensa blaugrana. Aquest últim ha tingut una ocasió que Onana ha pogut rebutjar amb el peu. El porter blaugrana ha estat el jugador més destacat del Barça en el primer temps. De fet, ja en el gol ha fet una aturada de mèrit a xut d’Augustin, però no ha pogut fer res perquè Meïtés aprofités el rebuig per marcar l’1-0 amb què s’han completat els primers 45 minuts.

Ocasions locals i domini visitant

A la segona part s’ha vist un Barça més decidit i convençut de les seves possibilitats, tot i que els potents davanters del PSG seguien portant molt de perill. Onana ha hagut de fer diferents intervencions de mèrit i en algunes ha comptat amb l’ajuda dels pals. El Barça també avisava a través d’Enguene i de Moha, però qui ha marcat ha estat el PSG mitjançant Augustin (min. 59).

A partir d’aquell moment els blaugranes, lluny d’amagar-se, han fet un pas endavant i Enguene s’ha tret de la butxaca un gran gol al minut 66, desfent-se de fins a 4 jugadors del PSG, que escurçava distàncies. El Juvenil A ha seguit progressant i obligava el PSG a tancar-se i sortir en perilloses contres. I quan ja semblava que el partit seria per als francesos, Moha, que ha estat molt actiu durant tot el partit, ha provocat un clar penal que ha transformat en el minut 97 amb el definitiu 2-2.