El Juvenil A es fa la foto oficial UEFA de la plantilla 2014/15

El Juvenil A es fa la foto oficial UEFA de la plantilla 2014/15

L’equip de Jordi Vinyals s’ha vestit de gala abans de l’entrenament d’aquest dimecres a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper El vigent campió de la UEFA Youth League sabrà demà els rivals a la fase de grups, els mateixos que els del primer equip

La plantilla i el cos tècnic del Juvenil A blaugrana 2014/15 s’han fet aquest dimecres a la tarda la fotografia oficial de la temporada. El cos tècnic, amb Jordi Vinyals al capdavant, ha encapçalat la foto de plantilla, juntament amb Pep Muñoz, segon entrenador; Marc Guitart, preparador físic; Sergi Uclés, entrenador de porters, i Pep Agustí, fisioterapeuta.

Dijous se sabran els rivals a la Youth League

La instantània arriba un dia abans del sorteig de la fase de grups de la UEFA Youth League, en què es coneixeran els rivals que s’enfrontaran a Europa per buscar revalidar el títol aconseguit a Nyon la temporada passada. Els equips als quals s’enfrontarà el conjunt de Jordi Vinyals seran els mateixos que li toquin al primer equip blaugrana al sorteig. Igual que la passada edició, els partits de la UEFA Youth League es disputaran un dia abans o un dia després que els dels primers equips.

De torneig a Hongria

El Juvenil A blaugrana s'entrenarà dijous a les 9 hores en una sessió a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a Budapest, on jugaran fins diumenge el Torneig Memorial Sandor Kocsis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut