CF Badalona – Juvenil A: Triomf de la persistència (1-3)

Els nois de Jordi Vinyals guanyen un matx treballat contra un fort Badalona Els gols d’Isaac Padilla, Adrià Arjona i Aitor Cantalapiedra donen la victòria als blaugranes

El Juvenil A del Barça ha tornat a guanyar per 1-3, sumant així el tercer triomf a la Lliga, en el partit que s’ha jugat a domicili contra el CF Badalona. Un enfrontament treballat per part dels dos equips amb clar domini blaugrana. Els nois de Jordi Vinyals s’han endut els tres punts de la cinquena jornada, gràcies als gols d’Isaac Padilla, Adrià Arjona i Aitor Cantalapiedra.

El Barça ha portat la iniciativa del partit dominant tota la primera meitat amb el seu bon joc ofensiu. Una sèrie de grans ocasions de Quinti i Padilla des de la frontal han avisat el Badalona del que l’esperava, i així ha estat. Al minut 18, Carbonell ha centrat des de la banda cap a Padilla que amb la cama dreta ha rematat a porteria obrint el marcador. Fins al descans, el resultat no s’ha mogut del 0-1, tot i la insistència dels blaugranes de continuar pujant el nombre.

A la represa del matx, el Badalona ha sortit amb la idea molt clara de remuntar i ha mogut peces. Maynau i Alexis li han complicat les coses al Juvenil A que ha vist que durant els 20 primers minuts de la segona part se l’hi descontrolava la disputa, malgrat això, el Barça ha sumat el seu segon de la bota de Arjona al minut 58. Però la recompensa dels nois badalonins ha arribat i al minut 65 han marcat des de la frontal aprofitant una contra.

Els blaugranes han persistit fins al final buscant allunyar-se del rival el més aviat possible, creant algunes ocasions de perill entre Padilla i Moha. En el segon minut d’afegit, Padilla ha encarat la banda, decidint cedir el xut a Aitor que amb la esquerra ha fet el tercer del Barça, guanyant 1-3.