CD San Francisco – Juvenil A: Empat per tancar la temporada (1-1)

L’equip de García Pimienta acaba com a quart classificat del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil

El Juvenil A ha tancat la temporada en quarta posició després d’empatar al camp del San Francisco (1-1). Els de Palma de Mallorca s’han avançat als inicis de la segona meitat, però Juan Antonio Ros ha estat capaç d’igualar a falta d’encara mitja hora per endavant. Els blaugranes no han pogut marcar el segon i acaben quarts del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil.

Un partit molt igualat

L’enfrontament entre el San Francisco i el Juvenil A ha estat d’aquells partits que poden caure tant cap a un bàndol com cap a un altre. Al final, però, ha acabat amb empat, un resultat just entre dos equips que han estat igualats també pel que fa a ocasions.

A la primera meitat les millors accions del conjunt blaugrana han estat un xut d’Isaac Padilla que ha sortit massa creuat i una rematada a la sortida d’un córner. Al segons temps, tot just sortir, Rodado ha avançat els balears. L’equip de García Pimienta ha sabut reaccionar i al minut 63 ha empatat després d’un bon contracop conduït per Padilla i que Carbonell ha rematat. La pilota ha quedat morta sobre la línia i Juan Anotnio Ros només l’ha hagut d’empènyer per fer l’1-1.

Els porters salven l’empat

A falta de dos minuts per al final, el porter Tomeu ha evitat l’1-2 blaugrana. Ja al descompte, Andreu ha salvat l’empat aturant un llançament de falta de Reni. El partit ha acabat 1-1, un resultat que deixa el Barça com a quart classificat del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil i sense la possibilitat de poder jugar la Copa del Rei Juvenil.