Real Saragossa – Juvenil A: Més líders! (0-2)

Els gols de Corredera i Munir han servit perquè el conjunt de Vinyals sumés els tres punts contra el Saragossa i consolida el liderat després de l’empat del Badalona (1-1), segon classificat

Cop a la taula i liderat més sòlid. El Juvenil A ha sumat tres punts molt valuosos al camp del Saragossa després d’un partit marcat per l’exigència i les dificultats marcades per les condicions meteorològiques. Els gols de Corredera i Munir a la segona part han servit perquè els blaugranes aprofitessin l’empat del Badalona i es refermessin al capdavant de la classificació.

Fredor inicial

El joc, com el temps. Minuts marcats pel fred de Saragossa. Camp humit i gespa tova. Un rival tancat amb pany i forrellat i conduccions extenses per intentar trobar el forat. Així ha estat el guió que ha protagonitzat el conjunt de Jordi Vinyals en el primer temps. Un dels grans protagonistes, però, ha estat José. El porter blaugrana ha aconseguit rebutjar una pilota que es colava per l’escaire i un un contra un.

Tot i disposar de diverses ocasions ofensives, el Juvenil A no ha trobat la solució per superar l’esquema defensiu proposat per l’equip aragonès.

L’antídot a la represa

La fortuna no ha estat al costat dels homes de Vinyals quan en la sortida d’un córner els han anul·lat un gol legal obra de Roger. Els blaugranes, però, han mantingut la batuta del joc i han obert la llauna amb un llançament magistral de falta. Corredera n’ha estat l’autor.

El gol ha estat un oasi enmig del desert per als barcelonistes. La tranquil·litat i la serenor s’han apoderat del seu joc i han sentenciat el matx amb un gol de bandera de Munir. El ‘9’ blaugrana ha superat Ortiz amb una vaselina impecable (0-2).

Amb aquesta victòria, combinada amb l’empat del Badalona (1-1), segon classificat, el Juvenil A se situa líder en solitari de la categoria amb un total de 28 punts, tres més que el seu perseguidor.