RCD Mallorca – Juvenil A: S’ajusta el liderat (1-0)

RCD Mallorca – Juvenil A: S’ajusta el liderat (1-0)

Un gol polèmic d’Agus a la sortida d’un córner ha estat suficient perquè els balears sumessin els tres punts del duel A falta de tres jornades els blaugranes són líders amb tres punts d’avantatge respecte del seu màxim perseguidor, l’Espanyol

Sense fortuna. Els blaugranes no han pogut sumar a Mallorca en un dels desplaçaments més complicats de la temporada. El conjunt de Vinyals ha dominat el joc però els balears s’han emportat el matx amb un gol polèmic d’Agus a la sortida d’un córner. Amb aquesta derrota el tram final de la Lliga es viurà amb emoció.

La sentència en un córner

El vent ha dificultat la mobilitat de la pilota dels blaugranes. Tot i les adversitats els de Vinyals han dominat des de bon principi. Els balears s’han anat aproximant amb jugades d’estratègia, en una de les quals ha nascut l’únic gol del partit. Agus, a la sortida d’un córner, ha rematat amb la mà una pilota que ha acabat al fons de la xarxa (1-0, min 40).

A la represa, mateix guió. Els blaugranes han dominat però el Mallorca ha sabut gestionar el resultat i fer-se fort a mesura que avançaven els minuts. Les ocasions per al bàndol culer no han faltat però l’esquema defensiu dels balears ha estat efectiu.

Amb aquest resultat la lluita pel títol s’ajusta. Els blaugranes seguiran al capdamunt de la classificació però amb només tres punts d’avantatge respecte del seu màxim perseguidor, l’Espanyol. A falta de tres jornades per concloure el campionat es presenta un tram final exigent i emocionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut