Juvenil A-Schalke 04: L’hora de la il·lusió

Juvenil A-Schalke 04: L’hora de la il·lusió

El Juvenil A jugarà aquest divendres les semifinals de la UEFA Youth League davant el Schalke 04 (16.30 hores, Eurosport2) a l’estadi Colovray de Nyon Jordi Vinyals té tota la plantilla a la seva disposició per intentar assolir la gran final de dilluns

El Juvenil A del FC Barcelona vol fer història aquest divendres (16.30 hores, Eurosport2) a Nyon. El Schalke 04 és el rival a les semifinals de la primera edició de la UEFA Youth League a l’estadi Colovray de la ciutat seu de la UEFA. Benfica i Reial Madrid es jugaran abans l’altra plaça a la gran final de dilluns.

Els blaugranes arriben a aquest partit amb la Lliga de la Divisió d’Honor a la butxaca i amb tots els seus efectius disponibles per plantar cara al rocós equip alemany. La fase final d’aquesta competició ha despertat molta expectació; una prova d’això és que totes les entrades estan exhaurides per viure in situ les semifinals.

Números per l’optimisme

El Juvenil A presenta una trajectòria magnífica en aquesta nova competició europea, en la qual encara es troba invicte i de què és el màxim golejador, amb 28 dianes en vuit partits. A la fase de grups es va trobar amb tres bons equips com van ser l’Ajax, el Celtic i el Milan, i els de Vinyals van mostrar el seu millor joc i van aconseguir cinc victòries i un empat. A més, van protagonitzar dues golejades als camps de l’Ajax (0-4) i el Milan (2-6), amb les quals van demostrar el seu gran poder ofensiu.

El conjunt blaugrana va aconseguir el bitllet per als quarts de final després de vèncer (4-1) el Copenhaguen en un partit únic al Miniestadi. L’Arsenal va ser el rival en aquella fase en un partit disputat també al Mini, i els de Vinyals també van fer un bon matx per finalitzar assolint les semifinals (4-2).

Un Schalke poderós

Els de Vinyals es veuran les cares amb un equip molt competitiu, el Schalke 04, que va ser capaç d’eliminar el Chelsea a Londres, un dels candidats a obtenir el títol. Els alemanys van quedar segons del grup E, per darrere, precisament, dels londinencs, amb un balanç de tres victòries, un empat i dues derrotes. Als vuitens de final es van enfrontar a la Reial Societat a Anoeta i van aconseguir endur-se la victòria (1-2).

Florimont School, amb el Barça

Una de les novetats d’aquesta competició ja en aquesta fase és que quatre escoles de Nyon han apadrinat cadascun dels quatre equips semifinalistes. Així, la Florimont School ha estat treballant aspectes de la cultura, la llengua i la cuina catalanes i també han estudiat el fenomen barcelonista. A més, s’espera una gran representació de l’escola, guarnits amb els colors blaugrana a l’estadi Colovray.

Un cop finalitzades les semifinals, tots quatre equips compartiran taula en una barbacoa. I és que tot i ser una competició que tothom vol guanyar, els valors del ‘fair play’ són els més importants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut