Juvenil A – RCD Mallorca: Remuntada per seguir manant (2-1)

Juvenil A – RCD Mallorca: Remuntada per seguir manant (2-1)

Els gols de Quintillà i Maxi han estat suficients per capgirar el gol inicial d’Agus, aconseguit al primer temps

Caràcter, ofici i remuntada. El Juvenil A de Jordi Vinyals ha sumat un nou triomf contra el Mallorca, quart classificat de la Divisió d’Honor. Els blaugranes han pogut sobreposar-se al gol d’Agus, aconseguit al primer temps, per sumar la desena victòria de la temporada. L’equip mallorquí, un dels rivals més complicats de la categoria, no ho ha posat fàcil i no ha estat fins al segon temps que els culers han capgirat la situació amb gols de Quintillà i Maxi.

Duel de titans

Que Barça i Mallorca ocupin les primeres posicions de la categoria no és cap casualitat. Ambdós equips han trepitjat la gespa de la Ciutat Esportiva amb la victòria entre cella i cella. Els mallorquins han estat els primers d’intentar-ho enviant un xut creuat que no ha trobat els tres pals de Suárez.

Els blaugranes ho han provat amb incursions per les bandes amb Maxi i Moha com a puntes de la llança ofensiva. Les seves jugades, però, no han acabat trobant la connexió final amb Munir.

Agus, per sobre de tots

Dels minuts de la igualtat a les millors ocasions mallorquinistes. Els de ses Illes han aprofitat una centrada de Sastre i Agus s’ha enlairat més que Godswill i ha col·locat la pilota a baix a la dreta, impossible per al porter blaugrana.

Els visitants, que estaven vivint el seu millor moment, han disposat d’una falta indirecta dins l’àrea, després d’una cessió, que s’ha estavellat contra la barrera i ha marxat a córner. Els blaugranes han reclamat un penal per unes mans de Lucas, però el col·legiat ha marcat el llançament fora de l’àrea. El xut de Munir ha anat fora molt ajustat al pal esquerre.

Empata Quintillà

Inici de la represa ideal. Un xut de falta de Munir s’ha estavellat contra el pal i Quintillà, el més llest de la classe, ha col·locat la punta de la bota per introduir la pilota suaument a porta buida. Tot i el gol, ambdós equips han mantingut les mateixes ambicions de sumar els tres punts.

El Mallorca, amb menys protagonisme que al primer temps, ha intentat inquietar la porteria defensada per Suárez. El Juvenil A, en canvi, ha estat el que ha tingut més protagonisme en el control i les accions. Una bona jugada col·lectiva ha acabat amb un xut de Maxi que ha fugit, per poc, de la porteria mallorquinista.

Maxi sentencia

El tram final s’ha tenyit de blaugrana. Els de Vinyals han posat tota la carn a la graella i s’han bolcat a la porteria visitant. La insistència, finalment, els ha premiat i en una acció ofensiva Pedro Godoy ha vist la internada de Maxi Rolón, que en l’un contra un no ha fallat. És el sisè gol del blaugrana, que es converteix en el màxim golejador del conjunt que lidera la competició regular.

Amb aquesta victòria el Juvenil A suma la desena victòria de la temporada i amb 31 punts es manté líder en solitari de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut