Juvenil A – Jàbac Terrasa: Triomf de constància (4-0)

Els gols de Maxi, Ebwelle (2) i Ortega han estat vitals per superar la teranyina defensiva que ha proposat el conjunt del Vallès Occidental

Victòria treballada, de les que s’han de suar des del primer minut, la que ha aconseguit el Juvenil A davant un rival que ha sabut jugar les seves cartes en els primers compassos. Els blaugranes, però, han trobat el camí de la victòria mitjançant l’eficàcia de Maxi, Ebwelle (2) i Ortega, autors de les dianes del triomf.

Picar pedra

Treballar. No hi ha millor verb per descriure la feina que ha fet el conjunt de Vinyals en els primers 30 minuts del matx. Els blaugranes s’han trobat amb un Jàbac ben posicionat sobre el terreny de joc i amb un esquema defensiu molt sòlid, capaç de frenar l’escomesa blaugrana en els últims metres del camp.

La velocitat de Moha per l’extrem ha estat un dels recursos més emprats pels barcelonistes, tot i que la bona col·locació de l’eix defensiu ha permès frenar les arribades del marroquí.

Maxi obre la llauna

Ser constant i perseverant són dues aptituds que t’ajuden a assolir els èxits. El Juvenil A ho ha estat i Maxi Rolón ha estat l’escollit per obrir el camí de la victòria. Una pilota caiguda a la frontal de l’àrea l’ha enganxat el davanter blaugrana per col·locar-la al pal dret de Marc, lluny del seu abast.

El premi del gol ha servit perquè els blaugranes recuperessin la tranquil·litat en el seu joc i els ha permès disposar de més ocasions abans del descans. En una d’aquestes Ebwelle ha signat una gran jugada, ha fintat davant el porter i ha marcat a plaer el segon gol del matx.

Sentència a la represa

La bona feina feta durant els primers 45 minuts s’ha reflectit de seguida en els primers compassos del segon temps. Primer, en una jugada de paciència que Enguene ha assistit a Ortega perquè, a l’interior de l’àrea gran, superés a plaer el porter visitant (0-3). Ebwelle no ha volgut perdre pistonada i en una bona jugada personal ha regatejat el porter per marcar el seu segon gol, el quart del Juvenil A.

Amb aquest triomf els de Jordi Vinyals ja en sumen cinc –i un empat- i són líders indiscutibles de la seva categoria.