Juvenil A - Gimnàstic de Tarragona: Enguene i Munir donen tres punts més (2-0)

Una falta transformada pel migcampista camerunès i un gran xut del davanter han donat la victòria al Juvenil del Barça Després del descans, els canvis ofensius de Jordi Vinyals han tingut el premi merescut

Tres punts per al Juvenil A del Barça, que està decidit a revalidar el títol de Lliga. Després d’una primera meitat de domini blaugrana, però sense gaires ocasions, a la segona part el tècnic blaugrana, Jordi Vinyals, ha fet una aposta clarament ofensiva. Els canvis han donat el premi al Juvenil en forma de gol. Primer Enguene i al tram final Munir han posat el 2-0 al marcador. Els blaugranes han hagut de patir fins al final contra un Nàstic molt lluitador.

Igualtat fins al descans

Primera part molt treballada del Juvenil del Barça contra un Gimnàstic de Tarragona molt ordenat. Els blaugranes han dominat la primera meitat i només ha faltat encert en l’última passada i en el remat final. Moha ha estat el jugador més incisiu. L’extrem del Juvenil del Barça ha estat un maldecap per a la defensa tarragonina, i per la seva banda han arribat les ocasions més perilloses.

El Nàstic només ha aconseguit arribar a l’àrea blaugrana en accions de pilota aturada, en faltes laterals que no han trobat rematador. Munir ha estat el blaugrana que més a prop ha estat d’inaugurar el marcador, i fins i tot ha enviat una pilota al travesser, però finalment la igualtat s’ha mantingut durant els primers 45 minuts.

L’aposta ofensiva té el premi merescut

A la represa el tècnic blaugrana, Jordi Vinyals, ha decidit fer entrar al camp Ebwelle i endarrerir Moha al lateral, en una aposta clara pel futbol d’atac. El partit s’ha trencat. Els primers minuts de la segona meitat han estat els millors dels visitants, però Ondoa ha fet un parell d’aturades providencials. Vinyals no s’ha fet enrere en la seva idea, i ha fet entrar Pedro Godoy i, a més, ha endarrerit Munir al centre del camp, en busca del gol de la victòria.

Precisament una falta sobre Pedro Godoy l’ha xutat Enguene de forma magistral i l’ha convertit en el primer gol del partit. El Nàstic ha tingut alguna ocasió per empatar, però Ondoa ho ha evitat. Finalment, un gran xut de Munir amb l’esquerra, de fora l’àrea, s’ha convertit en el gol de la tranquil·litat blaugrana.