Juvenil A – Cornellà: Empat agredolç (3-3)

Els de Jordi Vinyals, que guanyaven 3-1 al descans, han acabat repartint els punts amb el Cornellà en una segona part molt completa dels visitants

Repartiment de punts agredolç en un escenari que dibuixava, al descans, una victòria blaugrana. Els de Jordi Vinyals han tancat la primera part amb un resultat més que excel·lent (3-1), amb dianes de Corredera, Ebwelle i Munir. A la represa, domini visitant. Un gol de Bartu i un de Ruibal han servit per tancar el matx amb un empat, tot i la polèmica final.

Encarrilant el matx

Primer temps impecable del Juvenil A. Els de Jordi Vinyals han volgut encarrilar el matx des de bon inici i així ho han fet, aconseguint dues dianes abans dels primers vint minuts. Corredera i Ebwelle han estat els autors dels gols. El Cornellà, amb un gol de Bartu, ha retallat distàncies però Munir, abans de finalitzar el primer temps, ha recuperat la renda favorable de dos gols per als blaugranes.

Sorpresa inesperada

Protagonisme visitant a la represa. L’avantatge aconseguit s’ha transformat en un període de relaxament dels homes de Vinyals que els visitants no han desaprofitat. Arribant al quart d’hora de joc del segon temps, Bartu, que ja havia marcat a la primera part, ha retallat distàncies i, al cap de deu minuts, Ruibal ha establert la igualtat inicial amb una nova diana (3-3, min 69).

Final polèmic

Quan tot semblava dat i beneït, Moha ha penjat una pilota al cor de l’àrea on el porter, en una jugada embolicada, ha xocat desafortunadament amb un defensa seu i la pilota s’ha acabat introduint dins la porteria. L’àrbitre, però, ha anul·lat el gol pel xoc que ha rebut el porter.

Tot i l’empat, els blaugranes es mantenen en el lloc més alt de la classificació, amb sis punts d’avantatge respecte el segon, el Badalona.